Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják itt sokan, hogy a magasság csak kifogás?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Rengeteg ehhez hasonló kérdésnél leírják a nők, hogy minimum 180cm legyen a férfi. Egyébként, aki olvas ebben a témában, az tudja, hogy a párkapcsolati szakértők szerint is 180cm alatt nagyon nehéz dolga van egy férfinak.
Első válasz a linkelt kérdés alatt:
"Mindegy, csak nálam (163 cm) magasabb legyen. :D"
Tovább nem is olvasom, a kérdés egy agyrém. Amúgy hihetitek, hogy magasként minden király, de nem, elég sok hátránya is van. Bár én szeretek kicsivel átlagnál magasabb lenni, de semmi olyan előnnyel nem jár, mint amit beképzel az itteni Mória-szökevények többsége. Elérem a magas helyeket, sokszor ellátok az előttem állok feje fölött, nem tartanak a valóságnak megfelelő mértékben kövérnek az optikai illúzió miatt. De így kb. ennyi.
ismerősöm 170 cm és 185cm-es bnője(már felesége) van és együtt vannak vagy 8 éve.
Ezek után tényleg csak kifogás.
Ne haragudj kérdező, de őszintén: kit érdekel, hogy szakértők szerint nehezebb az alacsonyabb pasiknak, mint a 180 felettiekbek?
Elhiszem, hogy így van, de mi mit kezdjünk ezzel? Ugyanúgy nehezebb az ismerkedés/társkeresés még nagyon sok embernek pl. ha valamilyen etnikai vagy vallási kisebbséghez tartozik, vagy ha van valamilyen fogyatékossága, mentális betegsége, ha túl szegény vagy, ha túl idős/túl fiatal, stb.
Órákig lehetne sorolni hogy miért lehet nehéz helyzete valakinek.
Miért nem inkább arra koncentráltok, hogy miben vagytok jók, vagy kiemelkedőek? Azzal sokkal előrébb lennétek, mint hogy folyton azon keseregtek, meg frusztrálódtok, amin nem lehet változtatni.
25/n
#5 Az érzés kölcsönös.
#6 Azoknál nem szokott menni a hazudozás, hogy nem azért van.
175 vagyok. Volt már 2 barátnőm 22 éves létemre.
Nekem tényleg magas az IQ-m a tieddel ellentétben, és értek dolgokhoz.
#8 A tiéddel ellentétben, nekem felnőttek között az.
#9 Ezért a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!