Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magas pasik miért kezdeménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas pasik miért kezdeményeznek inkább az alacsony barátnőmnél, amikor én is magas nő vagyok?

Figyelt kérdés

Mindketten 30 körüliek vagyunk, én 178 cm magas vagyok, a barátnőm 160 cm. Számomra a szintén magas férfiak a vonzóak, ők viszont inkább a barátnőmnél kezdeményeznek. Karcsú vagyok, csinosan öltözködöm, az arcommal sincs szerintem semmi nagy gond. Tény, hogy a barátnőm is csinos, de egyszerűen mégsem értem mi lehet a baj velem.

Magas férfiakat kérdezném, hogy milyen esetben választanátok inkább a sokkal alacsonyabb nőt ahelyett, akivel magasságban jobban "passzolnátok"?

Esetleg más hasonló magasságú nők, ti voltatok már ilyen helyzetben?

2021. nov. 20. 18:57
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Hat nekem mindig is az alacsony lanyok jottek be jobban, az okat igazabol nem tudnam megmondani, a csaladban is mindenki magas szoval fogalmam sincs honnan jon ez dolog :D de nem is szamit szerintem...
2021. nov. 20. 19:03
 2/28 anonim ***** válasza:
90%

Hát 185 vagyok, szóval hozzád nem vagyok bántóan magas.

Az alacsony lányok általában cukik. Ilyen szempontból nyitott vagyok feléjük.

Viszont, ha pl veled is lenne valami nem lépnék át a barátnődhöz, csak azért mert csinosabb/alacsonyabb/bevállalósabb/nagyobb a mell vagy bármi más tényező miatt. Hűséges típus vagyok.

Ha valaki inkább a barátnődre hajt, mert esetleg csinosabb, azt ne sajnáld. Akkor nem voltál neki elég szimpi.

2021. nov. 20. 19:05
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyszerűen ízlés dolga hogy ki kivel jön össze.
2021. nov. 20. 19:06
 4/28 anonim ***** válasza:
88%
Az alacsonyabb lányok aranyosabbnak tűnnek, picik és cukik :D én 185 vagyok és ha ott lenne két lány, aki a magasságán kívül ugyanolyan lenne, az alacsonyabbat választanám.
2021. nov. 20. 19:10
 5/28 anonim ***** válasza:
97%
Te is kizárod a veled egymagas/nálad alacsonyabb férfiakat. Én is sokszor azt látom a magas férfiak elviszik előlem a magasságban hozzám való nőket, és hiába nyitok a nálam magasabb nők felé, mondván vannak fontosabb dolgok is, ők nem partnerek ebben.
2021. nov. 20. 19:11
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazért, amiért a 160-as barátnőd is a 180+-os krapekokhoz vonzódik, nem a 175-ösökhöz.

Annak, hogy milyen magas vagyok, semmi köze ahhoz, hogy a másik nem esetében milyen magasságot tartok vonzónak.

2021. nov. 20. 19:11
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg szebb. Nem a magassága miatt van ez. Nálunk ismeretségi körben a legmagasabb csajszit akarják megszerezni mindenhol
2021. nov. 20. 19:14
 8/28 anonim ***** válasza:
94%
192 cm vagyok és nem jönnek be az alacsony nők. 170 cm-nél kevesebb valahogy a radar alatt marad. Ez egyéni ízlés dolga, ne vedd magadra.
2021. nov. 20. 19:30
 9/28 anonim ***** válasza:
19%
180 centis vagyok , nekem pont jól lennél.. már ha szereted a gypsy brékot .
2021. nov. 20. 19:43
 10/28 anonim ***** válasza:
78%

"Karcsú vagyok, csinosan öltözködöm, az arcommal sincs szerintem semmi nagy gond"

Egy szöveg alapú fórumon, mindenki azt mond amit akar 🙄

Barátnőd jobban néz ki.

Férfi logika

2021. nov. 20. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!