Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magas pasik miért kezdeménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas pasik miért kezdeményeznek inkább az alacsony barátnőmnél, amikor én is magas nő vagyok?

Figyelt kérdés

Mindketten 30 körüliek vagyunk, én 178 cm magas vagyok, a barátnőm 160 cm. Számomra a szintén magas férfiak a vonzóak, ők viszont inkább a barátnőmnél kezdeményeznek. Karcsú vagyok, csinosan öltözködöm, az arcommal sincs szerintem semmi nagy gond. Tény, hogy a barátnőm is csinos, de egyszerűen mégsem értem mi lehet a baj velem.

Magas férfiakat kérdezném, hogy milyen esetben választanátok inkább a sokkal alacsonyabb nőt ahelyett, akivel magasságban jobban "passzolnátok"?

Esetleg más hasonló magasságú nők, ti voltatok már ilyen helyzetben?

2021. nov. 20. 18:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%
Egy magas csajt nem lehet úgy babusgatni, cukiskodni vele. Általában a magas lányok túl határozottak, ridegek. Ennyi. Ez a saját tapasztalatom csak, nem általános.
2021. nov. 20. 21:49
 12/28 anonim ***** válasza:

Őszintén, statisztikailag a kis nőket szeretjük, nekem is van hajlamom a "törpicurok"-ra.

Ennek ellenére volt már nálam két centivel magasabb (187) centis barátnőm, és szépségben nem tudott vele versenyezni senki alacsonyabb. De nem árt tudni, hogy a magas nőket csak azok a férfiak fogják bevállalni, akiknek van annyi önbizalmuk, hogy ne kelljen a partner felé tornyosulni fizikailag hozzá :)

2021. nov. 20. 22:37
 13/28 anonim ***** válasza:
180 felett vagyok férfi, de én a velem egymagas lányokat szeretem, nekem a 160 cm kevésbé vonzó, én hozzád lépnék oda. Nekem a magas lányok tetszenek.
2021. nov. 20. 23:04
 14/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! Nem gondoltam, hogy ennyien válaszoltok.

Feltűnt, hogy többen is írtátok, hogy egy alacsonyabb nő cukibb, aranyosabb. Az én magasságommal ezek szerint ezt nehéz elérni, de majd próbálok az erősségeimre koncentrálni. :)

Barátnőm egyébként pont ilyen kis cuki, bájos típus. Lehet ez is hozzájárul vonzerejéhez?

Ő meg azt szokta nekem mondogatni, hogy szerinte egy magas nőnek szebb, hosszabb lábai vannak.

2021. nov. 20. 23:55
 15/28 anonim ***** válasza:

12-es vagyok,

Igen, a pici cuki fogja kapni a több figyelmet, ez már csak ilyen.

De a "jobb" férfiak, akinek nem ezen múlik a dominancia kérdés, fogják értékelni, hogy egész estét betöltő combjaid vannak, és ott te leszel a választott. Persze ez sokkal sokkal ritkább.

2021. nov. 21. 00:02
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Általában a mosolygósabb nyitottabb lányhoz mennek oda inkább, kettőtök közül eszerint nem te vagy az.
2021. nov. 21. 00:08
 17/28 anonim ***** válasza:
Helló! Én 197 cm vagyok és előbb mennék oda hozzád. Nekem a magas nők tetszenek és ha elképzelem a leendő párom akkor is egy 175-185 cm magas nő jut eszembe. Viszont nem zárom ki az alacsony nőket sem és velük is ismerkedek ugyanúgy, nem kötelező ismerkedéshez hogy magas legyen a nő. Mivel darabszámra sokkal több alacsony nő létezik, mint magas ezért ismerkedni is sokkal többször ismerkedem alacsony nőkkel. Az a vicc, hogy mondom a magas nők jönnek be jobban, de még csak egyszer volt magas barátnőm, aki kb. 180 cm volt :D A többi kapcsolatomban alacsony, 160-170 cm körüli volt a barátnőm. (Nyilván a magasság csak egy dolog a sok közül és nem csak ez alapján választok, még ha jobban is tetszik a magas az alacsonynál.)
2021. nov. 21. 14:33
 18/28 anonim ***** válasza:
Engem pl. nem zavar, hogy magasabb vagy, ha jobb fej vagy. nektek van magasságfétisetek.
2021. nov. 21. 19:23
 19/28 Dzsoki ***** válasza:
Kedves kérdező!Mert ő a szexisebb.Azért,mert hosszabb a lábad,attól még nem feltétlenül szebb.Amennyiben igen,akkor helyezd arra a hangsúlyt.Amennyiben a cici méreted mutatósabb,akkor arra helyezd a hangsúlyt.Nézd meg,hogy miként mosolyog és próbáld átvenni!
2021. nov. 21. 19:28
 20/28 anonim ***** válasza:
Egy magasabb nő is lehet cuki, ismerek kifejezetten babusgatni valóan aranyos magas nőket. Csak ritkább. Ahogy alacsonyabb férfi is lehet karakteres és férfias, csak ritkább.
2021. nov. 21. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!