Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magas pasik miért kezdeménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas pasik miért kezdeményeznek inkább az alacsony barátnőmnél, amikor én is magas nő vagyok?

Figyelt kérdés

Mindketten 30 körüliek vagyunk, én 178 cm magas vagyok, a barátnőm 160 cm. Számomra a szintén magas férfiak a vonzóak, ők viszont inkább a barátnőmnél kezdeményeznek. Karcsú vagyok, csinosan öltözködöm, az arcommal sincs szerintem semmi nagy gond. Tény, hogy a barátnőm is csinos, de egyszerűen mégsem értem mi lehet a baj velem.

Magas férfiakat kérdezném, hogy milyen esetben választanátok inkább a sokkal alacsonyabb nőt ahelyett, akivel magasságban jobban "passzolnátok"?

Esetleg más hasonló magasságú nők, ti voltatok már ilyen helyzetben?

2021. nov. 20. 18:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Miért nem emeled ki a lábaidat ha ennyire jól? Akkor az alacson, barátnőd panaszkodhatna
2021. nov. 21. 22:16
 22/28 Dzsoki ***** válasza:
Amennyiben,budapesti vagy és meg tudnálak nézni titeket,egymás mellett,akkor tudnék értékelhető választ adni!Persze,szubjektívet.Látatlanban,csak találgatni tudnék.Azt meg már megtették előttem.Írj privátot!Köszi.
2021. nov. 21. 22:24
 23/28 anonim ***** válasza:
Mind megyünk Dzsokival megnézni titeket, az lesz a valós értékmérő :D
2021. nov. 22. 00:00
 24/28 Dzsoki ***** válasza:
Kedves bírságbajnok!Igazad van!Több szem,többet lát,így korrektebb,már-már objektív lehet a kép.Akár a valós értékmérő kifejezést is használhatjuk.Ettől még a magasabb hölgy,lehet,hogy nem vállalja,esetleg,nem budapestiek.Városon kívül,nem szeretnék,sokat utazni!Annyira,nem érdekel.Neki fontos,nem nekem.Tessék,ha Hatvanba vagy Fehérvárra kellene menni,pláne távolabb,akkor a végén,még én maradok ki.Azt is vállalom!
2021. nov. 22. 00:20
 25/28 anonim ***** válasza:

A barátnőd egyszerűen szebb. Nem hinném ennyi ember esetében, hogy a magassága miatt, nem mindenkinek csak az alacsonyak jönnek be, hanem pl finomabbak az arcvonásai, szebb a szeme, a mosolya vagy pusztán a kisugárzása. Utóbbin baromi nehéz változtatni, ez tény. Meg valahol ez egy ördögi kör is, neki nyilván sokkal több a sikerélmény okozta önbizalma akár tudat alatt is, ami nagyon sokat számít, neked kevesebb. Egyébként én pl meg alacsony vagyok, de csak emiatt sosem voltam népszerű (amúgy se mondjuk).

Egyébként szerintem pont az ilyen esetek miatt nem jó barátnővel közösen ismerkedni. Az egyik mindig kelendőbb lesz, ez a másiknak akaratlanul is rossz szájízt, önbizalomhiányt fog okozni.

2021. nov. 22. 09:49
 26/28 Dzsoki ***** válasza:
A kérdés,kamu.Egy hét után sincs privát felkérés,hogy személyesen,élőben válaszoljak.Esetleg nélkülem a többiek,ha messzebb kellene menni Budapesttől.
2021. nov. 27. 11:25
 27/28 anonim ***** válasza:
65%
ez most olyan, hogy a lányok mért a csúnya feketénél kezdeményeznek amikor valaki helyes jóképű fehér ember..
2021. nov. 27. 13:38
 28/28 anonim ***** válasza:
#27 ez egy eléggé bugyuta példa, biztos vannak ilyen nők, de ez nem általános.
2021. nov. 27. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!