Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, meddig vagytok bátorítóak, kezdeményezőek és türelmesek egy félénk, alacsonyabb férfival?
Én csak egyszer szoktam férfinél kezdeményezni. Ha akkor elutasít, többet nem próbálkozom. Már ahhoz is épp eléggé össze kell szednem a bátorságomat. Arra gondolok, hogy nem tetszem neki, nem lát magához valónak, és nem akar engem. Ennyi.
Úgyhogy keresd meg a férfiasságodat, nehogy emiatt járj pórul!
Ha nem veszi a lapot elsőre, én nem teperek feleslegesen.
Exemnek fél év! kellett, hogy vegye a bátorságot és rámírjon.
Mázlija, hogy épp nem volt senki jelölt aki bátrabb, mert koppant volna.
Most 34 éves, én voltam az első hosszútávú kapcsolata (2,5 év), szakítás óta senkije.
Nem is lesz, ha ilyen "gyors" :)
Nagy átlagban ha tőlem alacsonyabb egy fiú, akkor még nem esett át a pubertáson. Vagy minél alacsonyabb?
Másrészt én megdolgoztam azért, hogy ne legyek félénk. Nem szerettem magamban ezt a tulajdonságot, másban sem szeretem.
Nem kezdek olyan sráccal, aki tőlem alacsonyabb.
Eleve minek foglalkozzam olyannal, aki nem viszonozza az érdeklődésemet? Időpocsékolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!