Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért idegengednek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért idegengednek a 165cm-s pasiktól?

Figyelt kérdés

Jómagam is ennyi cm vagyok. Azt tapasztaltam, hogy ha beszélgetés közben leírom, 165cm vagyok a nőket mintha darázs csípte volna meg...úgy menekülnek, mintha a tatár kergetné őket!

Félreértés ne essék, csak a magasságban hozzám illőknél (150-158cm) közötti lányoknál próbálkoztam.

2021. nov. 19. 21:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Mert az az átlag női magasság. Amúgy én pl. szeretem az alacsony-középmagas férfiakat.
2021. nov. 19. 21:13
 2/32 anonim ***** válasza:
88%
Mert extrém alacsony vagy férfi létedre.A férfiak is idegenkednek a 190 magas nőktől.
2021. nov. 19. 21:14
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

Én ismerkedtem egyszer online egy ilyen magas pasival. Nagyon jól kijöttünk, nem érdekelt, hogy alacsony (163 cm vagyok).

Mondjuk lehet magassarkút kezdetben nem szívesen vettem volna fel mellette, de aztán úgy voltam vele hogy kit érdekelne.

Aztán végis ő lépett le.

2021. nov. 19. 21:16
 4/32 anonim ***** válasza:
89%
Ösztönösen keresik a legjobb géneket. Ez van haver, ezt dobta a gép. Deal with it.
 5/32 anonim ***** válasza:
96%
Kétségtelen hogy hátrányban vannak az alacsony férfiak. Valahogy a magasság a férfiassággal meg az erővel lett párosítva. Mintha ő lenne a nő védelmezője. Ezt onnan veszem hogy a 163 és az alatti nők simán elképzelik magukat egy tizessel magasabb pasival. Mivel mellette lehet már magassarkút is viselni és fel lehet nézni rá meg stb. És az milyen klassz érzés. Ezeket én mind megkaptam már velem egymagas nőktől. Ettől függetlenül akadtak akiket ez nem zavart. Szerintem alacsony férfiként extrémnehéz ismerkedni. Kevés alacsony csajszi van aki alacsony férfit akar. Van ilyen de mint a fehér holló.
 6/32 anonim ***** válasza:
86%

5 Hát ha azt nézed, akkor alapvetően egy átlag nő és férfi közt 10 cm a magasságkülönbség.

Tehát egy 160 cm-es nő férfi megfelelője 170 cm.Ez azért nem olyan elrugaszkodott elvárás.

2021. nov. 19. 21:23
 7/32 A kérdező kommentje:

6.válaszoló! Azért olvasd el még egyszer a fő kérdésemet és az utolsó mondatomat.

Tehát akkor az elméleted szerint, ha 10cm a jó különbség, akkor 150cm-es lánynak és a 155cm-s lánynak meg kellene, hogy feleljek magasság szerint!

Tudod, mire jöttem rá? Arra, hogy az alacsony lányok is "magas pasit akarnak!

Tehát egy átlagos 160cm-es nő is, egy kb. 180cm-s pasit szeretne!

2021. nov. 19. 21:27
 8/32 anonim ***** válasza:
87%
Mert átlagon aluli a magasságod és a legtöbb nő a magas férfiakat kedveli. Ugyanúgy a ferfiaknak sem szimpatikus ha egy nő túlságosan magas.
2021. nov. 19. 21:27
 9/32 anonim ***** válasza:
81%
Megértem a helyzeted kérdező :/ Én 167 cm-es lány vagyok. Egyszer randiztam egy 160-165cm-es pasival. Csak ezt nem tudtam a randi előtt. Nem esett szó a magasságunkról. Aztán magassarkúban mentem. :) A vállamig ért. Azóta 175 cm + pasikkal ismerkedem csak :)
2021. nov. 19. 21:30
 10/32 A kérdező kommentje:
9.-es. Megértelek. Csak egyszerűen nem értem a nőket! Pl. Egy 156cm-es nőnek miért vagyok alacsony?
2021. nov. 19. 21:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!