Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért idegengednek a 165cm-s pasiktól?
Jómagam is ennyi cm vagyok. Azt tapasztaltam, hogy ha beszélgetés közben leírom, 165cm vagyok a nőket mintha darázs csípte volna meg...úgy menekülnek, mintha a tatár kergetné őket!
Félreértés ne essék, csak a magasságban hozzám illőknél (150-158cm) közötti lányoknál próbálkoztam.
A párom is ennyi, és igen, elsőre valóban zavart, mikor írta (én 169 vagyok), de adtam neki egy esélyt, mert amúgy kedves férfi volt.
6 éve együtt vagyunk :) és szeret, tisztel, az ágyban is jók vagyunk.
Mondjuk az kamu, hogy a magas nőket nem szeretik a férfiak, amit itt többen is mondtak, hogy egyformának próbálják beállítani a férfi és a női nemet :D
Ha veszünk egy 180 cm magas csinos nőt és egy 165 cm magas jóképű férfit, akkor ezerszer több férfi fog vonzódni ahhoz a magas nőhöz, mint nő a jóképű sráchoz. A magas nőnél még rengeteg vele egymagas vagy tőle alacsonyabb férfi is fog próbálkozni.
Nőként vagyok 191 cm, na ez az, ami nagyon, túlságosan magas. A 180 még teljesen “vállalható”, 185-190 közti férfi azért akad bőven. 190, pláne 195 feletti, hát az nálunk nem nagyon...
Bevallom, én se járnék már alacsonyabbal. Adtam esélyt ilyen ismerkedéseknek, rövidebb kapcsolatnak is, mindegyiknél egy létrának éreztem magam a pasi mellett, nőiesnek kicsit sem. Arról már nem is beszélve, hány kisebbségi komplexusossal (aki rajtam akarta kiélni magát meg megalázott a magasságom miatt - mintha nem tudta volna a kezdetektől, hogy ekkora vagyok, volt, aki olyanokat szólt be, hogy olyan vagyok, mint egy átoperált férfi, azok ilyenek) és magas nő fétisessel hozott össze a sors, utóbbiak kb egy dominát akartak igazából, aki nagyobb náluk. Én meg nagyon nem vagyok ilyen attól még, hogy magasra nőttem, én egy normális kapcsolatot akartam.
Egyébként nekem a gimis legjobb barátnőm kb 150 cm. Ő az ilyen 170-175 köztieket szereti (ami még mindig nem “magas” egyáltalán), azt mondta egyszer, mikor kérdeztem, hogy azért, mert ő a termetéből adódóan egyszerűen hozzászokott, hogy minden pasi legalább ilyen egy-másfél fejjel magasabb nála. Mivel ez az alap felállás, nem is zavarja, de a túl alacsony (meg a túl magas, 190+ is) nem jön be neki sem.
/ismerkedni nem szeretnék, van párom, csak a tapasztalataimat írtam le/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!