Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudják itt sokan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudják itt sokan, hogy a magasság csak kifogás?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Rengeteg ehhez hasonló kérdésnél leírják a nők, hogy minimum 180cm legyen a férfi. Egyébként, aki olvas ebben a témában, az tudja, hogy a párkapcsolati szakértők szerint is 180cm alatt nagyon nehéz dolga van egy férfinak.

2021. dec. 16. 17:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%
190 vagyok de soha rám sem nézett egy nő. Egy 175 magas férfi, ha olyan a személyisége és külseje, meg sorban állnak nála a nők. Ennyit erről.
2021. dec. 16. 21:28
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miért hiszi minden kisebb ember hogy a magasak félistenek a nők szemében. 193cm vagyok, össz-vissz 4 csajjal volt dolgom 21 évesen. Az egyik legjobb spanom 170 centi, de minden héten más csajt visz haza. Ő ahelyett hogy itt siránkozna gyiken, kihasználta az adottságait... kisebb testtel könnyebb izmot építeni, minden sportban jobb vagy, nem vered be a fejed mindenhova, nem fáj a hátad, és beférsz egy sportautóba is. Kezdj el dolgozni magadon az incelkedés helyett.
2021. dec. 16. 21:33
 13/25 anonim ***** válasza:
73%

154cm magas vagyok

Szoval nalam nem nehez magasabbnak lenni 😀

Inkabb azt mondom hax 180 legyen a pasi de inkabb alacsonyabb 🙂

2021. dec. 16. 21:40
 14/25 A kérdező kommentje:

#13 "Nem tudom miért hiszi minden kisebb ember hogy a magasak félistenek a nők szemében" Mert kb azok.

"kihasználta az adottságait" Aki jó adottságokkal születik, annak nem nehéz. Micsoda újdonság.

"Kezdj el dolgozni magadon az incelkedés helyett." Azt csinálom. Nagyon sok mindent elértem, amiket akartam és nem vagyok incel.

2021. dec. 16. 22:01
 15/25 anonim ***** válasza:
50%

Érdekes ez.

Kb 1 éve szoktam itt olvasni ezeket a bölcsességeket.

Pldául visszaköszön ez a 180 cm.

Aztán a 18+os farkak

A mindennnapi több menet szinte követelmény!

Az 500 ezres nettó fizetések.Aki alatta van az jol megszívja!

Nomost előtte ezek nekem kvára ismeretlen szabályok voltak és megvallom az életem során egyetlenegyszer sem emlékszem arra,hogy ezek nélkül, hatalmas gondjaim lettek volna.Mármint hogy határozottan ezek közül egy is szignifikánsan felmerült volna ismerkedés során,mint probléma.Éshát nem 1 vagy 2 kapcsolatom volt eddig hanem sok.

2021. dec. 17. 03:47
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy hihetitek, hogy magasként minden király, de nem, elég sok hátránya is van."

Hadd találjam ki. A régi villamosokon néha le kell húzni a fejed felszálláskor, illetve nem lehetsz zsoké.

Tudod, a magasság is sajnos olyasmi, mint az oxigén, csapvíz, áram, stb. Hajlamosak az emberek nem értékelni, amíg meg nem tapasztalják a hiányát.

Csak míg utóbbiaknak megtapasztalhatja bárki, addig előbbinek ritkán.

És most lehet felszíneskedni, hogy van elég sok alacsonyabb lány is, csak mikor valaki úgy szocializálódott, hogy annak idején a love.hu-n kitöltött adatlappal és hosszú írogatással ismerkedett és valódi lelki összhang alakult ki és még az arcos kép sem rémisztette el a lányt és a magassága miatt lett lapát.

Egyúttal azt is megtapasztalta, hogy egy ilyen tündér miért van egyedül, hát azért, mert 180 fölötti lányokért nem tolonganak. Még a 2 méteres férfiak sem.

#2: Én meg olvastam egy férfiról, aki 3 nővel él együtt és háreme van.

Az, hogy egyedi eseteket kiragadunk, abból még nem lesz általánosság.

#11: Ez sajnálatos tény, de azzal sem vagyunk előrébb, ha összehasonlítjuk Ian Somerhaldert meg Kevin Sussmannt (az Agymenőkből Stewart) és kihozzuk, hogy a magasság ennyire jelentéktelen.

#12: Senki nem mondta, hogy félistenség, de rohadt sokat számít, bár kell hozzá más extra is.

2021. dec. 17. 13:46
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Én 197 cm magas vagyok és jóképű és így sem találok párt. Oké már nem vagyok szűz és mondjuk évente 1-2x van valami alkalmi valamilyen engem nem túk megmozgató csajjal, de ez semmi, mivel nem évi pár szexre vágyom, hanem egy társra. Azért vagyok sikertelen, mert nem vagyok magabiztos. Rengeteg gyerekkorból fakadó szorongásom, gátlásom van, amiken a mai napig nem tudtam sajnos túllépni.
2021. dec. 18. 09:43
 18/25 anonim ***** válasza:
Kopaszoknak, csóróknak, fognélkülieknek, kövéreknek, rossz személyiségű embereknek is nehezebb a párkeresés, magasság csak egy tulajdonság a sok közül. Ha neked csak a magasság ami hátrány, örülj, mert messze jobb vagy az átlagnál! Senki se tökéletes!
2021. dec. 28. 23:19
 19/25 anonim ***** válasza:

#18: Általában kevés olyan egyedi génkombinációval rendelkező ember van, akinek csak a magasság lenne hátrány.

Egy dolog a sok közül, ami megváltoztathatatlan, nem tehet róla és mellette még felszínes indok is, mert a nő sem tudja logikusan megfogalmazni és magát sem érti, csak egy negatív vagy pozitív érzés formájában jelentkezik nála.

A kövérség és a fogazat az, amiről tehet az ember, bár utóbbi lehet drága, de általában kéz a kézben jár a dohányzással, alkoholizmussal, elhanyagolt egészségi állapottal.

A kopaszság meg megint genetika.

De jó is hogy felhoztad, mert az igazi kegyelemdöfés lelkileg az szokott lenni, mikor a kiszemelt lány téged a magasságod miatt utasít el és összejön egy magasabbal, akinek mondjuk rohadnak a fogai vagy rossz a személyisége (nem én mondom, hanem a nő). Viszont vele van kémia, hiszen magas, veled meg azért nincs, mert ez az egy tényező annyira zavarja őt, hogy nem tud túllendülni rajta.

2021. dec. 29. 05:13
 20/25 anonim ***** válasza:

19: Gondolom még nem volt barátnőd, ezért kicsit szpojlerezek. Ha egy nővel udvarias vagy, meg tudod nevettetni, flörtölsz és meg tudod győzni, hogy érte képes vagy lekaszabolni a zombikat egy apokalipszis esetén, pont nem fogja érdekelni a magasságod, mert annyira szerelmes lesz, hogy bármit megtenne érted.

Mi van, ha egy nő nem téged választ? Semmi. Mi van ha kettő elutasít? Ugyanúgy semmi, bőven elég egy nő, akivel passzoltok, jól érzed magad és tervezhetsz a jövőben. Nem tetszhetsz mindenkinek, neked is biztosan van olyan nő, akinek nemet mondanál!

2021. dec. 29. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!