Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok mot reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mot reagálnátok ha kiderülne a pasitikról, hogy incelként trollkodik a gyakorin?

Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 14:59
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

30, te fél éve ezen rágódtál?:D

Az incel by definition semmi pozitívat nem tartalmaz. Ugyan nyilvánvalóan vannak radikális incelek, pl aki múlthéten beleverte a csaj fejét a falba mert az elutasította, de önmagábna incelnek lenni is már leég radikális.

Feministából ezzel ellentétben csak a radikálissal van probléma. Anyád nem pakol be paád helyett, ha elmentek nyarlani? Egy pár külön kasszán van vagy ha közös kasszán vannak akkor egyenlő mértékbne férnek hozzá a pénzhez? Egy pár mindkét tagja a 8 óra munka után kiveszi a részét a házimunkából, gyereknevelésből? Eleve, az apuka foglalkozik a gyerekkel?

Ezek a feminizmus vívmányai. Kétlem, hogy túl sokunknak problémája lenne vele.

A sovinizmus viszont radikális és az bizony már valóban kerülendő.

Szóval nem, nem a feminizmus a probléma vagy szitokszó, hanem a feminizmus radikális része, a sovinizmus.

Csak hát ehhez nem árt árnyalatokat is látni, nem csak feketét meg fehéret..

szept. 27. 10:37
 32/40 anonim ***** válasza:
24%

Min rágódtam fél éve, mi van?

Ezt az incel definíciót nem nagyon vágom, annyit látok az egészből, hogy mindenkire rá van fogva, aki valamivel nem ért egyet a legkisebb formában sem.

Amúgy érdekes ez, magamon vettem észre, azok vannak fennakadva a feminizmus jelenségével, akik tökéletesen megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. :)

Sok bumburnyák, általánosító akárki írkálja tele a netet férfiakról, és képtelen meglátni a jót.

Ez nem sovinizmus, nem is tudom mi. Savanyodottság felső fokon.

Amúgy érdekes, az előző válaszom miért van 0-ra pontozva....

Ez nem sovinizmus? Egyetértetek evvel? Hoppáhoppá....

Bunkó, alázó nőnek lenni ma menő, normálisan viselkedni már kevésbé. Sajnos.

De tegyétek, hátha jobban érzitek magatokat tőle.

Fejlődni nem fogtok evvel.

szept. 28. 03:45
 33/40 anonim ***** válasza:
61%
45 éves nő léttemre is ezt csinálom és qrvára nem érdekel mit gondol róla más.. szerintem én vagyok itt a legrégebbi troll.. 2006 óta ugyanazzal a regisztrációval..
nov. 27. 14:13
 34/40 anonim ***** válasza:
56%
Jobban tetszenek azok a férfiak, akik még ha trollkodnok is, ritkábban teszik és olyasmit, ami vicces is... de még jobb, ha értelmesebb hobbijuk van,
jan. 13. 11:54
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Jót röhögnék. Amúgy el tudom képzelni, eléggé utálja a nőket. Én vagyok a nagy kivétel, mindig el is mondja.
jan. 13. 12:11
 36/40 anonim ***** válasza:

Én valódi incel vagyok és nekem csak ez az egy személyiségem van!

Ki akar párosodni velem?

🍆

jan. 13. 22:52
 37/40 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz túl jó troll, ha még egyszer sem tiltottak ki.

jan. 13. 22:53
 38/40 anonim ***** válasza:
#37 Az a legprofibb troll akit még egyszer sem tiltottak ki.
jan. 13. 23:17
 39/40 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom.

De az én férjem sem tudja hogy idejárok oltogatni a nőgyűlölő palikat ( inceleket).

tegnapelőtt 21:32
 40/40 anonim ***** válasza:
37%

A férjed nem gyűlöli a nőket?

Mazochista lehet, ha elvisel téged.

tegnapelőtt 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!