Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mot reagálnátok ha kiderülne a pasitikról, hogy incelként trollkodik a gyakorin?
30, te fél éve ezen rágódtál?:D
Az incel by definition semmi pozitívat nem tartalmaz. Ugyan nyilvánvalóan vannak radikális incelek, pl aki múlthéten beleverte a csaj fejét a falba mert az elutasította, de önmagábna incelnek lenni is már leég radikális.
Feministából ezzel ellentétben csak a radikálissal van probléma. Anyád nem pakol be paád helyett, ha elmentek nyarlani? Egy pár külön kasszán van vagy ha közös kasszán vannak akkor egyenlő mértékbne férnek hozzá a pénzhez? Egy pár mindkét tagja a 8 óra munka után kiveszi a részét a házimunkából, gyereknevelésből? Eleve, az apuka foglalkozik a gyerekkel?
Ezek a feminizmus vívmányai. Kétlem, hogy túl sokunknak problémája lenne vele.
A sovinizmus viszont radikális és az bizony már valóban kerülendő.
Szóval nem, nem a feminizmus a probléma vagy szitokszó, hanem a feminizmus radikális része, a sovinizmus.
Csak hát ehhez nem árt árnyalatokat is látni, nem csak feketét meg fehéret..
Min rágódtam fél éve, mi van?
Ezt az incel definíciót nem nagyon vágom, annyit látok az egészből, hogy mindenkire rá van fogva, aki valamivel nem ért egyet a legkisebb formában sem.
Amúgy érdekes ez, magamon vettem észre, azok vannak fennakadva a feminizmus jelenségével, akik tökéletesen megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. :)
Sok bumburnyák, általánosító akárki írkálja tele a netet férfiakról, és képtelen meglátni a jót.
Ez nem sovinizmus, nem is tudom mi. Savanyodottság felső fokon.
Amúgy érdekes, az előző válaszom miért van 0-ra pontozva....
Ez nem sovinizmus? Egyetértetek evvel? Hoppáhoppá....
Bunkó, alázó nőnek lenni ma menő, normálisan viselkedni már kevésbé. Sajnos.
De tegyétek, hátha jobban érzitek magatokat tőle.
Fejlődni nem fogtok evvel.
Én valódi incel vagyok és nekem csak ez az egy személyiségem van!
Ki akar párosodni velem?
🍆
Nem lehetsz túl jó troll, ha még egyszer sem tiltottak ki.
Nem tudom.
De az én férjem sem tudja hogy idejárok oltogatni a nőgyűlölő palikat ( inceleket).
A férjed nem gyűlöli a nőket?
Mazochista lehet, ha elvisel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!