Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves nők, hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők, hogyan reagálnátok arra, ha egy törpenövésű, de egyébként intelligens, gazdag csávó bepróbálkozna nálatok egy szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés

2023. nov. 26. 13:28
A kérdező szavazást indított:
Kinevetem, és arrébb megyek. Mit képzel ez magáról?
Szidalmazom, talán még lökdösöm és rugdalom is a nyomorult véglényt.
Leülök vele egy italra, hogy megismerjem a belső tulajdonságait is.
Kikéretem vele a legdrágább piákat, aztán lekoptatom a francba.
Rányomulok a pénzéért.
22 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
De ez konkrétan hány centit jelent, mert te minden 180alatti férfirol úgy beszélsz a kérdéseid/valaszaidban hogy "törpe selejt fajta" meg hasonlók.
2023. nov. 26. 13:31
 2/20 anonim ***** válasza:
95%

Mit számít a sztori szempontjából, hogy gazdag?Elém áll és azt mondja: "Szia babám!Bár egy ocsmány törpe vagyok, a vagyonom akkora, mint Bill Gates vagyona, amit szeretnék rád költeni, ha elviseled, hogy torz vagyok."

Vagy hogyan kéne ezt elképzelni?

2023. nov. 26. 13:32
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
#1 A törpenövés szó hallatán én az orvostani meghatározásra gondolnék.Mondjuk 145 cm.
2023. nov. 26. 13:33
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

1

A felhasználói nevében benne van hogy 165. Nem hiszem hogy véletlenül.

2023. nov. 26. 13:34
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
1es vagyok azért kérdeztem mert ez a felhasználó heti több kérdést ír ki amiben magát mint alacsony férfit meg úgy általában az alacsony férfiakat "selejtnek", "gusztustalan selejtes embernek" meg hasonlóknak minősíti akiket szerinte gyűlölnek a nők.
2023. nov. 26. 13:36
 6/20 anonim ***** válasza:
42%
felkoncolnám
2023. nov. 26. 13:46
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Ha az a törpenövésű "csávó" olyan jóképű, intelligens és gazdag, mint Tyrion Lannister, akkor nálam nyert ügye van. :)
2023. nov. 26. 14:01
 8/20 anonim ***** válasza:
10%

165cm nem elég, egyszerűen azt mondanja a többség, hogy bocs, nem szeretnék ismerkedni, és arrébb mennek. Én is ezt csinálnám.

Keress olyat, aki kisebb nálad. Javaslom az elte kisgyermeknevelőket, óvónőket és egy két tanítószakost. Aki gyerekekkel foglalkozik, az általában alacsonyabb, illetve pszichológusok is. A rászorultakkal/kiszolgáltatottakkal foglalkozók alacsonyabbak, hogy valaki mellett jobban érezzék magukat. Esetleg egy két infós-pénzügyes is is van kisebb, akik magasra törnek olyan területen, ahol nem kell konfrontálódni magasakkal, de náluk fejben gond van, őket nem javaslom annyira.

Komolyan, nézz ott körül, szinte mind apróbb 170 alatti nő. Akár fel is vetethetnéd magad egy félévre, hogy intenzíven tudj csajozni, ha értelmes vagy akkor nem is kerül semmibe, bejutsz államira.

2023. nov. 26. 14:15
 9/20 anonim válasza:
48%
Ha gazdag vagy akkor miért nem hívsz fel egy prostit?
2023. nov. 26. 14:25
 10/20 anonim ***** válasza:
87%

"Aki gyerekekkel foglalkozik, az általában alacsonyabb, illetve pszichológusok is."

Ekkora fos baromságot, a baxott fosba se hallottam még.

2023. nov. 26. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!