Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, hogyan reagálnátok arra, ha egy törpenövésű, de egyébként intelligens, gazdag csávó bepróbálkozna nálatok egy szórakozóhelyen?
Mit számít a sztori szempontjából, hogy gazdag?Elém áll és azt mondja: "Szia babám!Bár egy ocsmány törpe vagyok, a vagyonom akkora, mint Bill Gates vagyona, amit szeretnék rád költeni, ha elviseled, hogy torz vagyok."
Vagy hogyan kéne ezt elképzelni?
1
A felhasználói nevében benne van hogy 165. Nem hiszem hogy véletlenül.
165cm nem elég, egyszerűen azt mondanja a többség, hogy bocs, nem szeretnék ismerkedni, és arrébb mennek. Én is ezt csinálnám.
Keress olyat, aki kisebb nálad. Javaslom az elte kisgyermeknevelőket, óvónőket és egy két tanítószakost. Aki gyerekekkel foglalkozik, az általában alacsonyabb, illetve pszichológusok is. A rászorultakkal/kiszolgáltatottakkal foglalkozók alacsonyabbak, hogy valaki mellett jobban érezzék magukat. Esetleg egy két infós-pénzügyes is is van kisebb, akik magasra törnek olyan területen, ahol nem kell konfrontálódni magasakkal, de náluk fejben gond van, őket nem javaslom annyira.
Komolyan, nézz ott körül, szinte mind apróbb 170 alatti nő. Akár fel is vetethetnéd magad egy félévre, hogy intenzíven tudj csajozni, ha értelmes vagy akkor nem is kerül semmibe, bejutsz államira.
"Aki gyerekekkel foglalkozik, az általában alacsonyabb, illetve pszichológusok is."
Ekkora fos baromságot, a baxott fosba se hallottam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!