Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok törpenövésű emberrel?
Csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést, természetesen elméleti jelleggel.
Itt van pl. Tony Cox színész(Én és én meg az Irén), aki 1,07 m magas:
Vagy Mika Winkler színésznő(Amerikai Pie 5 - Pucér Maraton), aki pedig 1,3 m:
160-170 cm körüli férfiak, akik alacsonyságukra fogják csajozásbéli sikertelenségüket - el tudjátok képzelni, hogy egy Tony Cox-kaliberű pasinak milyen istentelenül nehéz lehet a párkeresés? Hozzá képest égimeszelők vagytok :D
Vagy netán az ilyen kis termet már pont azért lehet vonzó, mert fennáll a "csodabogár-szindróma"? Emiatt gyakorlatilag olyan esélyekkel indulhat egy törpe-pasi, mint egy 180-190 cm-es?
És mi a helyzet akkor, ha a nőnek vannak ilyen aprócska méretei? Hogy látjátok ezt?
" Emiatt gyakorlatilag olyan esélyekkel indulhat egy törpe-pasi, mint egy 180-190 cm-es? "
Ne haragudj, de ennél nagyobb marhaságot még életemben nem olvastam. :D
Ezek a kisemberek maguk közül választanak párt. A 160-170 körüli pasik pedig joggal aggódnak, hiszen nem törpenövésűként természetes, hogy normál magasságú lányt akarnak maguknak (főleg, ha minden más téren rendben vannak), de még a 160-nál alacsonyabb csajoknál sincs esélyük, mert utóbbiak is +175-ös pasikra vágynak és meg is kapják őket, mert elég nagy a választék. Tök mindegy csak legyen a pasi átlagmagasságú, máskülönben ciki lesz vele mutatkozni a barinők/ismerősök előtt a buliban/esküvőn. Így gondolkoznak a nők.
Én 170 cm vagyok,ha párt keresek ő is legyen minimum ennyi. De volt már 195 cm párom vele nem jöttünk ki jól sehogy sem. Nem szeretem a nagydarab pasikat. Csak a kicsik jönnek be.
38n
Utolsó, tehát a kis embereket szereted, de Nálad legyen magasabb xD
173 centi körül van az átlagmagasság, afölött magas, azalatt pedig alacsony, ennyi.
(186 vagyok, engem nem érint a probléma)
Én biztosan járnék törpe lánnyal. Kimondottan bejönnek valamiért :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!