Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mot reagálnátok ha kiderülne a pasitikról, hogy incelként trollkodik a gyakorin?
20. "de ahogy nézem itt azért erősen dolgozik valami frusztráltság"
Igen, gcire frusztrált vagyok. Na? Most így, hogy beismerő vallomást tettem, jobb napod lett tőle?
21, nem. Sajnálom.
Akkor lenne jobb napom, ha valaki megválaszolná, hogy miért jó, miért éri meg akár naponta órákat fektetni abba, hogy olyannak add ki magad amilyen nem vagy, csak hogy lejárasd azokat, akik olyanok. Mindezt úgy, hogy nagy eséllyel az adott csoport sosem ártott neked.
Akkor majd én megválaszolom. Téves elképzelés ez hogy lejáratni őket, az inceleket nem tudod már hova lejáratni mert az itteni nők alapból gyűlölik őket. Ha már megszólalnak, azért jár a gyűlölet. Ezen troll nem tud tovább rombolni, mert egyszerűen nincs hova.
Viszont vannak ezek az idegbeteg és rosszindulatú, frusztrált életű nők, akik abból próbálnak némi erőt és hatalmas kovácsolni maguknak az elfuserált életüket kárpótolva, hogy itt gyakorin inceleket próbálnak fegyelmezni vagy verbálisan alázni, bántalmazni. Na az ilyeneket a legnagyobb öröm szétszívatni, többek között. Szóval nem az inceleknek árt ez, hanem a nők ezen erőszakos és agresszív, idegbeteg csoportjának. Értük meg aztán abszolút nem kár, teljesen megérdemlik amit kapnak :D
23, hát no offense, de ha valaki Bélának adja ki magát és vállalhatatlanul viselkedik... akkor Bélát fogják lenézni, nem pedig azt, aki lenézi emiatt BÉlát.
Szóval de, ez a magatartás pont, hogy az incelek ellen hangol egyre több embert.
23# Nagyszerűen megválaszolta a gyakoris incel-trollkodás miértjét
Nem szoktam kigúnyolni őket, egyszerűen csak a férfiak nyomorúságos helyzetére szoktam felhívni a figyelmet mint sokan mások is. Namost amikor ezt egy csaj mellett teszem az elég furcsán fest, ezért néha egyszerűen elhallgatom hogy nekem van. Konkrétan nem szoktam magamra mondani hogy incel, de egyértelműen annak tűnök. Aztán mikor elkezdődik a betámadás, akkor néha elő is állok vele hogy nekem tulajdonképpen nőm van, ez a tény összezavarja a feminácikat, akiknek a gusztustalan embertelenségétől tényleg befrusztrálódtam az évek alatt, azért is vagyok még a gyakorin
A blackpill a lényeg amúgy, az igazság ideológiája nem függ attól hogy van-e éppen nőd vagy nincs, attól még ugyanúgy változatlan, akár a feminácik undorító embertelensége. Jól emlékszem amikor évekkel ezelőtt öngyilkosságra bátorították itt az inceleket, mondván "nem árt másoknak legalább"
" Pasik meg ugye mennek a faszuk után."
Ezt most másoltam ki egy emberek kategóriás kérdésből....
Amíg a megcsalt, mwgsavanyosott, feminizmus felé fordult nők gyűjtőhelye lesz a gyk, addig az "inceleké" is.
Amit nem értek, miért csak az inceleknek van gyűjtőneve?
És akkor jönnek a feministák avval, hogy a feminizmus nem szítokszó...
De, az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!