Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ha valaki leszólítana az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha valaki leszólítana az utcán, aki piszkos munkásruhában van, akkor mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Ma munka közben kint voltam a városban, és előttem sétált egy nő aki nagyon bejött, viszont így hogy munkás ruhában voltam egyszerűen nem mertem leszólítani. Nehéz elképzelni, hogy így lett volna bármi esélyem. Nők ti hogy reagálnátok egy ilyen szitúra?

2023. okt. 24. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Én alapból az utcán való leszólításokat nem szeretem, persze udvariasan megköszönöm, ha kapok vmi bókot. A konkrét kérdésre: Nekem nincs bajom azzal, ha egy pasi fizikai munkát végez, és ebből kifolyólag pont nem makulátlanul tiszta a ruhája.
2023. okt. 24. 15:28
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanazt, mintha öltönyben lenne: meg sem állok, szó nélkül mennék tovább.
2023. okt. 24. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
én leszopnám, attól független, hogy miért szólított le
2023. okt. 24. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Nekem se épp a ruhával lenne bajom. Hanem kène a fenének olyan pasi aki uton utfélen nőket szólítgat le.
2023. okt. 24. 15:54
 5/11 anonim ***** válasza:
36%

4-es, akkor még is hogy ismerkedtek régen az emberek?

Több ezer éves emberi evolúcióban szerinted tindereztek? Ennyire ne legyél már 21. századi liba

2023. okt. 24. 15:57
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

"4-es, akkor még is hogy ismerkedtek régen az emberek?"

Nagyanyáink ősi bölcsességét hadd idézzem: "Ne állj szóba idegenekkel!"

Régen sem az utcán leszólítgatva ismerkedett a többség, mármint a műveltebb réteg.

Tudod kiket szólítgattak le régen utcán? A prostituáltakat.

2023. okt. 24. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
5-ös: Nem nekem írtál, de jó nagy bunkó vagy! Nemcsak Tinder meg utcán leszólítás van. Én pl. társaságba, szórakozás során szeretek emberekkel ismerkedni.
2023. okt. 24. 16:12
 8/11 A kérdező kommentje:
7. Igen az nőknek remek, a férfiak meg örülnek ha egy helyen 10 emberből 2 nő, nem csak 1.
2023. okt. 24. 16:14
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Az én párom is fizikai munkát végez, munkásruhában, de ha utcán szólított volna így le, lehet, nekem sem lett volna szimpatikus ez a módszer. Nyilván ezt is lehet sokféleképpen, de mégis az ember első gondolata az, hogy valahol egy szinten van azokkal, akik minden nőnek utána fütyülnek.
2023. okt. 24. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:
79%
Ha tetszik akkor semmi gond.
2023. okt. 24. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!