Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok mot reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mot reagálnátok ha kiderülne a pasitikról, hogy incelként trollkodik a gyakorin?

Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 14:59
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
63%
Inkább ez mint hogy kocsmázzon vagy szerencsejátékozzon.
2023. dec. 19. 16:50
 12/40 anonim ***** válasza:
40%
11. A kocsmában meginni 1-2 sört vajon rosszabb, mint naphosszat a "nők újraelosztását" meg ilyen hülyeségeket tolni az oldalon?🤔
2023. dec. 19. 17:01
 13/40 anonim ***** válasza:
53%
Tekintve, hogy nem vagyunk tizenévesek (bár már akkor is több eszem volt...) nagyon meglepődnék és szánalmasnak tartanám, hogy nincs jobb elfoglaltsága. Szerencsére ennél értelmesebb párom van.
2023. dec. 19. 18:02
 14/40 anonim ***** válasza:
19%

7 es válaszoló vagyok! Miért szavaztatok le?

Pedig igazat írtam! A férfiakat utálják az incelek nem a nőket!

Hány olyan kérdés van ahol ;

1, Kövér férfi szidja a fiatal fiukat mert azok vékonyak ? És ezáltal nekik könnyen van csaj?

2, mennyi kérdés van férfi túlnépesedésről hogy a kérdező szerint azért nem kap nőt mert rengeteg a konkurencia a diszkóban ?

3, mennyi kérdés van arról hogy az incel már annyira őrült hogy háborút , tömeg katasztrófát , Covid vírust akármit akar azért hogy a jóképű ferfiak közül sok meghaljon, hogy nekik a selejteknek is legyen ezáltal szerencse által nőjük ?

Nekem nagyon úgy tűnik hogy az incelek a konkurenciát utálják és tőlük akarnának megszabadulni.

2023. dec. 19. 18:49
 15/40 anonim ***** válasza:
34%

14#

Jó kis félremagyarázás.

"A férfiakat utálják az incelek nem a nőket!"

Mégis mindenhol a nőket szidják!

2023. dec. 19. 19:48
 16/40 anonim ***** válasza:
41%

Az én csajom már részben tudja, legalábbis úgy tudja fórumozok ilyen szaftos témákban.

Azt hogy magamat incelként gyakran kiadva (régebben az voltam) trollkodom vagy ilyesmi arról mit sem tud.

Biztosan értetlenül pislogna, mert még azt sem tudja mi az az incel, vagy arról sem tud miféle gusztustalan férgek azok a feminácik. De nem is kell tudnia ezekről

2023. dec. 19. 22:46
 17/40 anonim ***** válasza:
28%

Aki amúgy csinál ilyesmit az válaszolja már meg:

TÉnyleg ennyit ér a saját időtök és energiátok?

Mert azért lássuk be, ennél értelmetlenebbül alán csak akkor tölthetné el valaki az idejét, ha mondjuk a fejét verné a falba. Illetve hát nem, mert ez amúgy abszolút toxikus, szóval még másoknak is árt.

2023. dec. 20. 09:01
 18/40 anonim ***** válasza:
26%

"TÉnyleg ennyit ér a saját időtök és energiátok?

Mert azért lássuk be, ennél értelmetlenebbül alán csak akkor tölthetné el valaki az idejét, ha mondjuk a fejét verné a falba. Illetve hát nem, mert ez amúgy abszolút toxikus, szóval még másoknak is árt."

Igazad lehet, én is ezt kérdezném femináci barátainktól:

Tényleg ennyit ér az idejük és energiájuk?

2023. dec. 20. 09:24
 19/40 anonim ***** válasza:
3%

"Aki amúgy csinál ilyesmit az válaszolja már meg:

TÉnyleg ennyit ér a saját időtök és energiátok?"

De ezt (is) miért az incelekre kell kihegyezni?

2023. dec. 20. 09:27
 20/40 anonim ***** válasza:
17%

18-19... pardon? :D

Ki hegyezte ki az incelekre? Én a következetes és magát másnak kiadó trollkodásra gondoltam. Merthát erről szól a kérdés.

Kérdezhetném azt is, aki magát UFOnak adja ki magát és úgy trollkodik, de ilyennel még nem tlaálkoztam meg ez a kérdés sem erről szól.

A feminácikat nemtom hogy jöttek a képbe, de ahogy nézem itt azért erősen dolgozik valami frusztráltság, tekintv,e hogy csak feltettem egy kérdést annak, aki magára vállalta, hogy őezt csinálja...

2023. dec. 20. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!