Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van manapság az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van manapság az, hogy minden második társkereső nőnél ki van írva, hogy nem akar gyereket? Miféle világban élünk, ahol egy nő nem akar nő lenni?

Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 12:34
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
98%
Ha még élsz kb. 50 évet, akkor már látni fogod a következményeit.
2023. dec. 19. 12:38
 2/63 anonim ***** válasza:
100%

Bár én nő vagyok és szeretnék gyereket, nem ettől nő egy nő. Nem egyszerű feladat a szülőség, rengeteg lemondással jár, főleg, hogy manapság rengeteg lehetőség van arra, hogy valaki alternatívát találjon. Pláne, hogy sok pasi nem veszi ki a részét a gyereknevelésből, így gyakran a nőre marad minden, vagy fel kell adnia az egyéni álmait (pl utazgatás, karrier stb)

Egy gyerek rengeteg energia, rengeteg pénz, rengeteg kompromisszum és lemondás. A lista nagyon hosszú. Én megértem azokat, akik nem akarnak gyereket, úgy is, hogy én viszont szeretnék.

2023. dec. 19. 12:41
 3/63 anonim ***** válasza:
95%
Először talán orvosold a fogalmi zavaraidat, senki nem attól lesz nő, hogy gyereket szül :D
 4/63 anonim ***** válasza:
89%
Mert akkor már nem is nő a nő hogy ha nem akar gyereket vállalni?
 5/63 anonim ***** válasza:
95%
Ha én nőként nem akarok gyereket, és ezek szerint nem vagyok nő. Akkor mégis mi vagyok szerinted? :D
2023. dec. 19. 12:44
 6/63 anonim ***** válasza:
92%
Minek kellene amúgy szülni a gyerekeket rakásra erre az elcseszett világra? A globális felmelegedés miatt akár már pár évtized múlva összeomolhat a civilizaciónk. A rohadék politikusok háborúkat szítanak hogy a fegyvergyártóknak jó legyen. A mesterséges intelligencia meg a robotizáció elveszi a munkánkat. Tök fölösleges gyereket szülni erre a szarra.
2023. dec. 19. 12:46
 7/63 anonim ***** válasza:
97%
Jól teszik, 2023-ra épp ideje volt eljutnunk oda, hogy mindenki szabadon eldönthesse az ökológiai, gazdasági, szociális, mentális, fizikai stb helyzete ismeretében, hogy akar-e ekkora terhet egy életre. Aki nem vágyik rá, annak abszolút ez a felelős döntés, ettől nem lesz kevésbé nő (vagy férfi) valaki. De gondolom, csak hergelni akarsz.
2023. dec. 19. 12:47
 8/63 anonim ***** válasza:
100%
Anya nem akar lenni. Attól még nőnek nő.
2023. dec. 19. 12:48
 9/63 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a vele jaro stresszt nem szeretnek.. ezer masik dolog miatt szet mehet a kapcsolat .. amugy is tulnepesedes van .
2023. dec. 19. 12:56
 10/63 anonim ***** válasza:
9%
Teher egy életre? Nem inkább huszonpár éves korig, amíg saját lábra áll. Meg egy olyan kérdést tennék fel, hogy szerinted ki fog gondoskodni rólad, amikor öreg leszel és ápolásra szorulsz, mert nem hiszem, hogy a nyugdíjad. A második kérdés sajnos nincs kontextusban a gyermekvállalással, de az első kérdés valid, de sajnos nem tudom a választ, azon kívül, hogy egy gyerekhez érett felnőttnek kell lenni ami nem divat manapság.
2023. dec. 19. 12:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!