Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szinte minden pasi ilyen utolsó pillanatos?

Figyelt kérdés

Bár nem komoly kapcsolatot keresek, de ettől még nagyon nem szokott az tetszeni, hogy sokszor van olyan, hogy rám ír valaki, hogy mennyire szép vagyok, mennyire csinos, stb, meg amúgy egész normálisnak tűnik, akár találkozunk is mondjuk, de nem képesek soha időben kitalálni semmit.

Úgy értem, hogy ír mondjuk este 8-kor, hogy nem megyek-e át.. én nem gondolom, hogy merev lennék azért, mert mondjuk totál nem így terveztem a napomat, más dolgom van/hulla vagyok, és akkor álljak neki még sminkelni meg borotválni meg mindent.. Miért nem szólnak előző nap, vagy legalább reggel?

Abba még inkább nem szoktam belemenni, amikor egy vadidegennel van ugyanez, hogy még csak azt se tudom, tetszik -e egyáltalán élőben..

Nem tudom, hogy csak nekem írnak -e mindig ilyenek, de nekem ez azonnal kiábrándító, amikor tényleg nulla energiát tenne valaki bele még a szexbe is.. Mert az is úgy lenne igazán jó, ha van azért valami kapcsolódás is, pl csinálunk valamit előtte.

2023. dec. 15. 19:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%

"Miért nem szólnak előző nap, vagy legalább reggel?"

Te miért nem szólsz, hogy előtte pár/egy nappal szóljanak neked?

Milyen gáz már ez... Nem azért, de baszki ha időbe szól akkor szaladsz dugni? Miért nem ő szalad legalább az első pár alkalommal, vagy miért nem taliztok semleges helyen fix időpontban, mit tudom én minden szombaton este 20.00-kor?

Te miért nem nyitod ki a szád megbeszélés gyanánt?

A szád nemcsak furulyázásra van ám...

2023. dec. 15. 20:40
 12/27 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Te magad mondod, hogy nem akarsz semmi komolyat. Akkor miért áldozzanak rád energiát meg legyenek előre tekintőek és tervezzenek előre?

Ha a pasi csak szexet akar, nem fog megvacsoráztatni meg három hónapig udvarolni, hanem akkor ír, amikor kedve van, Neked, ráadásul, mert te vagy a low effort nő, akit nem kell simogatni napokig meg hetekig meg hónapokig.

2023. dec. 15. 20:40
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

12.

Heh, ritka pillanatok egyike, amikor a Sunshinedollnak igaza van. És még pluszt is adtam neki, kivételesen, talán harmadjára az elmúlt 10 évben :D

2023. dec. 15. 20:46
 14/27 anonim ***** válasza:
10 év? Azta! 👁️👄👁️
2023. dec. 15. 20:49
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

"Mert az is úgy lenne igazán jó, ha van azért valami kapcsolódás is, pl csinálunk valamit előtte."

Jó volna eldönteni, hogy mit is szeretnél, mert amiről te beszélsz az kapcsolat, ahol programoznak az emberek.

Milyen programot vársz? Vacsora aztán d^ás? Mi a más úgy? Ha te kapcsolatot akarsz, akkor ne a d_gó pajtikat hajkurászd. Te se veszed magad komolyan.

2023. dec. 15. 20:51
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
13: Miért lenne igaza? Azt írja a nő, hogy a szexbe se raknak energiát. Tehát nem akarnak komolyat, csak szexet, ám azt sem gondolják "komolyan". Vagy szerinted ha egy nőnek berakhatod, mindegy mi lesz másnap, akkor teljesíteni se kell, elmehetsz akár fél perc alatt is - hiszen mindegy, mi lesz másnap...
2023. dec. 15. 21:08
 17/27 anonim ***** válasza:
69%

Ennyit arról, ami itt gyakran elhangzik, hogy egy nő bármikor talál magának megfelelő szexpartnert. Nem. Ilyeneket talál legfeljebb, akik a 16-ost idézve még a szexbe sem raknak semmit, max szólnak, hogy ugorhatsz, berakják, pillanatokon belül elmennek, csá. De ha te nőként beállítanál zsíros hajjal, sminkeletlenül, szőrösen, úgy, hogy reggel zuhanyoztál utoljára és már este 10 van, meg egy szakadt póló-farmer kombóban, félreállna a szájuk.

Kérdező, én úgy jeleztem, hogy barátság extrákkal típusú kapcsolatot keresek. Azt hittem, ebből egyértelmű lesz, hogy ez a nulla effortos szint azért nem pálya, meg az is, hogy itt nem arról van szó, hogy adott egy prosti ingyen, akivel bármit lehet, bármi megengedhető vele szemben, bármilyen mélyre le lehet süllyedni viselkedésben is meg mindenben, mert nem számít... Hát annyira nem volt egyértelmű, hogy konkrétan még le is b*sztak érte, hogy mégis mit gondolok, mit vártam. Úgy látszik, ha valaki nem élete szerelmét, leendő férjét és gyerekei apját keresi, az inkább ne is keressen senkit, forduljon fel szép csendben magában, mert még az is jobb, mint amilyen bánásmódot, hozzáállást kap.

2023. dec. 15. 21:33
 18/27 anonim ***** válasza:
68%

Az ilyen viselkedési minták sokféle okra vezethetők vissza, és nem feltétlenül jelentenek mindenkire általánosan érvényes megállapítást. Az egyéni különbségek, élethelyzetek és személyes preferenciák miatt mindenki másféle módon közelít a randizáshoz és az időmenedzseléshez.

Az, hogy valaki utolsó pillanatban szervezne találkozót, több okra is visszavezethető lehet:

Spontaneitás: Néhány ember spontán és impulzív módon szeret dolgokat szervezni. Számukra a tervezés lehet unalmas, és élvezik a pillanatnyi döntéseket.

Időmenedzsment nehézségek: Az emberek élete rohanó lehet, és lehet, hogy csak az utolsó pillanatban találnak időt egy találkozóra. Egyesek nem tudják előzetesen tervezni az időt, és csak akkor tudnak elköteleződni, amikor biztosak benne, hogy szabadok.

Bizonytalanság: Néhányan szándékosan hagyják a döntést az utolsó pillanatra, mert nem biztosak abban, hogy valóban el akarnak köteleződni egy találkozó mellett. Így tartják a lehetőséget nyitva, és csak akkor döntenek, ha éppen kedvük tartja.

Ha ezt a mintát gyakran tapasztalod, érdemes lehet őszintén beszélni a partnerrel, és kifejezni az igényeidet és preferenciáidat az időpontok terén. Kommunikáció nélkül nehéz lenne megérteni, miért viselkednek az emberek úgy, ahogy. Talán egy nyitott beszélgetés segíthet abban, hogy mindkét fél megértse egymás elvárásait és igényeit.

2023. dec. 15. 21:56
 19/27 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem csajozas szerintem sem. Spontan dugas lenne, ami elozo napi fel keszules utan is ennyi volna osszesen.
2023. dec. 15. 22:07
 20/27 anonim ***** válasza:
85%

1-es: Persze, vannak spontán emberek, de az általam ismert spontán pasik csak 1 irányba voltak spontának, azaz, elvárták volna, hogy én ugorjak azonnal, de ők semmi esetre sem egy fordított helyzetben. (Nem mentem bele ezekbe amúgy.)

Aki normális, azzal szexkapcsolatban is működik az, hogy megbeszéljük, ki mikor ér, és egyeztetünk időpontot. Ha lehetőség van rá, napokkal előre.

Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy mindig, minden helyzetben gáz az utolsó pillanatos megkeresés, de ne ez legyen a rendszer! Akinek fontos a találkozó, az igenis fixálja le hamarabb, és ne akkor akarjon berántani, amikor épp uncsizik otthon/más nem ér rá stb.

2023. dec. 15. 22:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!