Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szinte minden pasi ilyen utolsó pillanatos?
Bár nem komoly kapcsolatot keresek, de ettől még nagyon nem szokott az tetszeni, hogy sokszor van olyan, hogy rám ír valaki, hogy mennyire szép vagyok, mennyire csinos, stb, meg amúgy egész normálisnak tűnik, akár találkozunk is mondjuk, de nem képesek soha időben kitalálni semmit.
Úgy értem, hogy ír mondjuk este 8-kor, hogy nem megyek-e át.. én nem gondolom, hogy merev lennék azért, mert mondjuk totál nem így terveztem a napomat, más dolgom van/hulla vagyok, és akkor álljak neki még sminkelni meg borotválni meg mindent.. Miért nem szólnak előző nap, vagy legalább reggel?
Abba még inkább nem szoktam belemenni, amikor egy vadidegennel van ugyanez, hogy még csak azt se tudom, tetszik -e egyáltalán élőben..
Nem tudom, hogy csak nekem írnak -e mindig ilyenek, de nekem ez azonnal kiábrándító, amikor tényleg nulla energiát tenne valaki bele még a szexbe is.. Mert az is úgy lenne igazán jó, ha van azért valami kapcsolódás is, pl csinálunk valamit előtte.
"Miért nem szólnak előző nap, vagy legalább reggel?"
Akkor áll a pö^#.
"Mert az is úgy lenne igazán jó, ha van azért valami kapcsolódás is, pl csinálunk valamit előtte."
Akkor miért nem jelzed, hogy te ezt így gondolod?
"de nekem ez azonnal kiábrándító"
Annyira mégse lehet olyan kiábrándító, ha így is mész.
Így, a szexkapcsolat arról szól, hogy az egyik ír és a másik ugrik. Nincs benne progi.
Akkor van hiánya és azért ír.
Kérdező szerintem szütess meg minden kapcsolatot a külvilággal, vegyél egy heti hideg kaját, zárkózz be és gondolkozz el, valójában mit akarsz.
Most az a helyzet, hogy te úgy várnád, hogy komolyan vegyenek miközben semmi komoly nincs benned/nem akarsz ilyesmit. Ha meg akarsz, akkor miért komolytalan emberektől várod, h komolyan vegyenek? Nehogy azt hidd, hogy ezek a férfiak nem tesznek bele energiát. Eleve te nem teszel abba energiát, hogy komolynak, nőnek vagy egyáltalán emberi lénynek nézzenek biodíszlet/vibrátor helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!