Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez túlzás a részemről,hogy nem jövök össze olyan nővel,aki abortuszpárti?
Alapvetően én elég liberális vagyok, de ebben a kérdésben viszont úgymond konzervatívnak számítok, mivel én a megszületendő gyermeknek a jogait, az élethez való jogát is fontosnak tartom, és nyilván persze úgymond 'könnyen beszélek férfiként',de az az igazság, hogy a férfi szerep se olyan könnyű ebben a helyzetben. Mert ha mondjuk valami véletlen folytán teherbe ejtenék egy lányt,és ő el akarná vetetni, abba nekem úgyse lehetne beleszólásom ,viszont mégis nem bírnám elviselni a tudatot, hogy miattam meghalt egy megszületendő gyerek, nem bírnék ezzel a tudattal élni. Persze eddig minden lánnyal nagyon biztonságosan védekeztem,de 100% védekezés nincsen.
Amúgy szeretnék majd gyereket,családot, és olyan nő mellett, aki ebben a kérdésben hasonlóan gondolkodik, mert ha ez a szóba kerül és kifejezetten az abortusz mellett kezd valaki érvelni,valahogy kiábrándulok belőle, valahogy elborzaszt, pedig valahol meg tudom érteni azt a nézőpontot is,de nagyon nem tudok azonosulni vele.
32# Sokan szajkózták már ugyanezt, aztán mégis úgy hozta a sors nekik hogy abortáltatniuk kellett.
Tudod, van olyan hogy minden összejön. Be is csúszik, nincs is rá anyagi keret, nincs hozzá megfelelő partner, megijed a pasi hogy hát őöooo ezt nem akarta így, meg úgy stb. Hidd el kérdező, a nők 99% a azért veteti el a gyereket mert a pasi nem akarja, nem vállalja, nem áll a nő mellett stb.
Egyedül meg hát.....próbáld ki milyen, aztán meglátod.
Nem is értem hogy gondoltad, egyedül gyesből pelenkázol otthon? És ki lesz a családfenntartó? Miböl? Tudod te mennyibe van egy csomag pelenka?
Ezt gondold át mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!