Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez túlzás a részemről,hogy nem jövök össze olyan nővel,aki abortuszpárti?
Alapvetően én elég liberális vagyok, de ebben a kérdésben viszont úgymond konzervatívnak számítok, mivel én a megszületendő gyermeknek a jogait, az élethez való jogát is fontosnak tartom, és nyilván persze úgymond 'könnyen beszélek férfiként',de az az igazság, hogy a férfi szerep se olyan könnyű ebben a helyzetben. Mert ha mondjuk valami véletlen folytán teherbe ejtenék egy lányt,és ő el akarná vetetni, abba nekem úgyse lehetne beleszólásom ,viszont mégis nem bírnám elviselni a tudatot, hogy miattam meghalt egy megszületendő gyerek, nem bírnék ezzel a tudattal élni. Persze eddig minden lánnyal nagyon biztonságosan védekeztem,de 100% védekezés nincsen.
Amúgy szeretnék majd gyereket,családot, és olyan nő mellett, aki ebben a kérdésben hasonlóan gondolkodik, mert ha ez a szóba kerül és kifejezetten az abortusz mellett kezd valaki érvelni,valahogy kiábrándulok belőle, valahogy elborzaszt, pedig valahol meg tudom érteni azt a nézőpontot is,de nagyon nem tudok azonosulni vele.
Én egyáltalán nem értek veled egyet az abortusz kérdésében, de természetesen mindenki olyan szempontok menték keres párt, ami neki fontos. Jogod van hozzá. Én pl kapásból nem jönnék össze olyannal, aki szerint nincs jogom a testi önrendelkezésre. Nekem is jogom van ehhez.
Amíg csak személyes párválasztási preferencia, addig gondolsz, amit jól esik.
Huh, kérdező... A tesómra emlékeztetsz, aki fiatalabb koromban folyamatosan azzal traktált, hogy ha ennyire liberális felfogást képviselek, akkor a jóravaló, vallásos, konzervatív férfiaknak nem fogok tetszeni. Az én drága jó bátyámnak valahogy nem jutott el az agyáig, hogy nemcsak a jókersztény nyárspolgároknak nem felelek meg én, hanem ŐK sem felelnek meg NEKEM. Hogy konkrétan viszolygok ettől a fajtától.
Tehát nyilván elutasíthatsz egy nőt, amiért hisz a nők emberi jogaiban. De hidd el, ő is páros lábbal fog kirúgni, amikor kiderül, hogy te nem...
Én csak egy dolgot nem értek.
Miért akarsz egy gyereket megnyomorítani?
Ugyanis egy gyerek, aki úgy születik meg hogy az anyja nem akarja, a legtöbb esetben mentális beteg lesz. Mivel az anyai szeretet hiánya, az hogy azt érzi a gyerek, hogy nem akarták őt, hihetetlen mély, egész életre hatással levő sebet ejt az emberen.
Miért jobb erre ítélni valakit?
6
Ezek telibe szarják a gyerekeket... Ha annyira fájna a szivük a kis lurkókért, millió módon támogathatnák őket a betegektől az elhanyagoltakon át, az árvákon ketesztül a bántalmazottakig és szegényekig. Csakhogy ők magasból fosnak a gyerekek fejére, a lényeg, hogy a nő kihordjon egyet, amit a háta közepébe kíván, hogy aztán két ember élete legyen tönkrebaszva.
Mondom ezt úgy, hogy talán még egy kicsit túlságosan is óvatos vagyok a védekezés terén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!