Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha shoppingolós randit tartunk mennyire túlzás a barátnőmnek friss kapcsolatban 200 ezer ft-os cipőt,táskát venni?
Figyelt kérdés
28F,26N2022. szept. 28. 22:05
2/12 anonim válasza:
Semennyire! Én exem szülinapjára (ekkor még csak 3 hónapja voltunk együtt) egy új fiat500ast vettem. Nagyon örült neki. Szóval ha van miből és szívből adod, akkor semmi nem túlzás.
3/12 anonim válasza:
"Shoppingolós randi" - a fogyasztói társadalom egy újabb undorító vadhajtása.
Amúgy ha hülye vagy, vegyél neki 200 milliós cuccokat. Akkor leszel csak ember.
4/12 anonim válasza:
Miért ne venne? Lehet neki 200millió annyi, mint neked 2000ft. Csóringer..
6/12 anonim válasza:
Kerdezo, legabb egy louis Vuitton tatyo kijojjon mar belole. Ne vegy ocskasagokat. Aztan ugyis ledolgozza neked .
8/12 anonim válasza:
Hat ha havi 10 milla a fizud, esetleg. Amugy hulye vagy. A 200 ezres taskaval elhiteted h gazdag cagy, pedig lehet csak 800 a nettod.
9/12 Hans Pötterman válasza:
Aztán ne hisztizz ugyanitt 2 hét múlva, hogy fejőskecskének tart a csaj 🤣
10/12 anonim válasza:
Szerintem egy friss kapcsolatban mindenki vegye meg magának a saját pénzéből ami kell neki, és amire futja a keretből.Ha így akarod lenyűgözni, és vevő is rá, akkor rossz hírem van, csak a pénzedre hajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!