Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy ilyen képre rossz értékelést kapok a Photofeeleren azt mutatja hogy nem megbízható?
Figyelt kérdés
Ezt a képet lepontozták, csak az átlagos szintben maradt:
Ez a kép meg top 10%-os értékelést kapott:
Mindkettőt 40 szavazattal 34 alatti nőkkel értékeltettem.
Egyiken sem én vagyok, mindkettőt mindenki által elérhető helyekről linkeltem.
2023. dec. 9. 07:35
2/17 A kérdező kommentje:
Azt nem tagadom, de a randi kategóriában értékeltettem és a "vonzó" kategóriáról beszélek.
2023. dec. 9. 07:40
3/17 anonim válasza:
Baszki, te 34 alatti nőként melyikkel randiznál szívesen?
4/17 A kérdező kommentje:
Nyilván a 190 fölötti kigyúrt Chadel, nem egy átlagos sráccal csak azért mert felvesz egy öltönyt.
35 fölöttiként már inkább a másodikkal, mert akkor már a biztosra kell menni.
2023. dec. 9. 07:45
6/17 A kérdező kommentje:
5-ös, miért is?
2023. dec. 9. 07:48
7/17 anonim válasza:
Oké, akkor irány a kondi meg a tetkószalon.
Más kérdés?
8/17 anonim válasza:
Hiába van kikokszolva,gagyi pali az 1-es. Deréktól lefelé egyáltalán nem néz ki jól,meg olyan buta feje is van meg az egész stílusa tré, nem az jut róla eszembe hogy ez egy hű de menő pasi. A másik pasi a kisugárzása miatt arathat,intelligencia és sikeresség ami eszembe jut a kép láttán. Persze ez is lehet egy kamu pali mert sokan csak előadják magukat de az első benyomás alapján ő a nyerő.
9/17 A kérdező kommentje:
Hát érdekes, dehát a hölgyek véleménye a releváns nem az enyém.
Akkor inkább irány egy szabó egy öltönyt venni. xd
2023. dec. 9. 07:59
10/17 anonim válasza:
És szemüveg, szaki, kedves mosoly ❤
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!