Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy ilyen képre rossz értékelést kapok a Photofeeleren azt mutatja hogy nem megbízható?
Ezt a képet lepontozták, csak az átlagos szintben maradt:
Ez a kép meg top 10%-os értékelést kapott:
Mindkettőt 40 szavazattal 34 alatti nőkkel értékeltettem.
Egyiken sem én vagyok, mindkettőt mindenki által elérhető helyekről linkeltem.
Az első pont azért nem kap jó értékelést, amit Palvin Barbit is dagadtozzák a gyk-n. Nem úgy nézel rá, mint hús-vér emberre, akivel összefutsz a boltban és esélyed van vele összejönni. Úgy tekintenek rá, mint egy dekorációs elemre. Például divatmodellként tényleg csak középmezőnyben van, semmi extra. Ha meg mondjuk a boltban futsz bele, akkor megnézed, de tudod, hogy külön fáj vagytok, neki te nem létezel. De ez más tészta.
A második pasi azért kap jobb értékelést, mert elérhetőnek tűnik. Meg a kép alapján egy normális állasa lehet, okos, megbízható, stb. Pont olyan, akivel szívesen mennél randizni, és ha egy ilyen pasi elhív, az még hihető is, hogy te is tetszel neki. Ilyen "pont ilyet keresek" kategória a pasi.
Drága hotel, drága cuccok...
Minden esetre ha odalépbe bárhol, hogy meghív egy kávéra, egyből elkezdeném keresni, hogy hol bújtak el a haverjai, akik most rajtam röhögnek, ha beugrok és igent mondok. Az elérhetetlen nem volt a legjobb kifejezés, de érted, hogy mire gondolok. Nem az a pasi, aki átlagos, szürke kisegerekkel ismerkedik a könyvtárban. Az a típus, aki túl sokat képzel magáról.
Abban egyetértünk, hogy még csak nem is szimpatikus.
Nekem az a benyomásom kicsit a photofeelerről, hogy sokszor akkor is az ilyen "megbízhatóság", "kedvesség" stb fiszemfaxom szempontok alapján értékelnek amikor te egyébként az "attractive" vagy hasonló szempontot adod meg (sry már régen voltam azon az oldalon nem teljesen emlékszem a működésére csak nagyjából).
Abban is van kétségem hogy pl a Tinder és a Photofeeler női felhasználói közt mennyi az átfedés.
Az első faxinak van egy youtube csatornája, Okan Serbes a neve és nyilván ahogy azt szerény férfi módjára illik (irónia) videókban mutogatja hogy milyen kxbaszott sok nővel matchel tinderen.
Ennek ellenére itt mégis ő kapott rosszabb értékelést mert bár jól néz ki de a képéből az jöhet át hogy ő ezt tudja is magáról, szereti megmutatni stbstb. Ha a megbízhatóság stb tengelyen mozgunk akkor ő róla talán érthetően kevéssé asszocialnak erre.
Pont ezek miatt én a Photofeeler és a Tinder közt óva intenék a parhuzamtól, viszont az igaz hogy a Photofeeleren sokat számít az értékelésben a kép minősége, illetve a kompozíció, háttér, esztétika stb. Meg egy modell is kaphat ott nem annyira jó értékelést ha a fürdőszobai szelfijét rakta ki.
Én pl a CV képeim vagy profilkép kiválasztásakor használtam a Photofeelert mert volt 3-4 alternatíva minimális különbségekkel de a külső szemlélő azért eszrevett rajta dolgokat. Segített is a választásban ( persze erre Photofeeleren külön kategória is van).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!