Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért képes dobni, mert nem raktam szét a lábam a szép szavakra?
Engem meg pont fordított indokkal dobtak amúgy, hogy nem kezdeményeztem szexet, és a nő pedig már akarta volna. Azt mondta, hogy tesze-tosza vagyok.
Pedig én meg várni akartam, mert azt gondoltam, hogy a nő ezt értékelni fogja. Namost férfi legyen a talpán aki pont eltalálja hogy a nő mikor szeretné.
Ezek után mindig gyorsan kezdeményezem a szexet, aztán max visszautasít és várunk vele, de legalább nem leszek én a tesze-tosza.
Lehet azt kéne, hogy az első szexet a nőknek kellene kezdeményezni, és nekünk férfiaknak kéne olyat játszani, hogy á most még nem akarom, vagy á miért nem döntöttél még ágynak.
Az a baj, hogy ebben is csak a férfin van a felelőség, mert csak ő hibázhat, nőként meg csak várja mindenki, hogy a férfi tökéletesen eltalálja hogy mikor jó.
#10 elmondta pontosan.
#9.te meg valami szektás vagy? Vagy szimplán aszexuális? 30-40-50 évesen egy évig járjanak együtt amig lefekszik vele vagy mi? Másfél hónap után tökre tudnod kéne, hogy tetszik, bejön az illető vagy nem, és akkor akarok tovább lépni a kapcsolatban vagy vége.
Felnőtt nőként 1,5 hónap alatt nem érezted annyira a kémiát vele, hogy ágyba bújjatok? Vagy érzted a kémiát, csak váratni akartad? Az meg taktikázás. Szóval ez elítélendő.
Ha meg lelkileg nem érzted, hogy testileg vágynál rá, akkor meg nem érdemes tovább várni. Akkor senkinek nem szabad az idejét pazarolni és szakítani kell.
Ha nagyon fiatal és/vagy szűz, akkor megértem, de egyéb esetekben érthetetlen hogy nem jut el két ember odáig egy olyan kapcsolat aminek van jövője, hogy vágyjanak mindketten egymásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!