Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért képes dobni, mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért képes dobni, mert nem raktam szét a lábam a szép szavakra?

Figyelt kérdés
Másfél hónapos ismerkedés, ebből távolság miatt fél hónapot nem is találkoztunk. Mikor találkoztunk bepróbálkozott a szexel, de én még korainak éreztem. Erre rá 2 napra közli, hogy nem biztos az érzéseiben..és nem akarja folytatni..
2023. dec. 7. 21:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

Engem meg pont fordított indokkal dobtak amúgy, hogy nem kezdeményeztem szexet, és a nő pedig már akarta volna. Azt mondta, hogy tesze-tosza vagyok.

Pedig én meg várni akartam, mert azt gondoltam, hogy a nő ezt értékelni fogja. Namost férfi legyen a talpán aki pont eltalálja hogy a nő mikor szeretné.

Ezek után mindig gyorsan kezdeményezem a szexet, aztán max visszautasít és várunk vele, de legalább nem leszek én a tesze-tosza.

Lehet azt kéne, hogy az első szexet a nőknek kellene kezdeményezni, és nekünk férfiaknak kéne olyat játszani, hogy á most még nem akarom, vagy á miért nem döntöttél még ágynak.

Az a baj, hogy ebben is csak a férfin van a felelőség, mert csak ő hibázhat, nőként meg csak várja mindenki, hogy a férfi tökéletesen eltalálja hogy mikor jó.

2023. dec. 7. 21:38
 12/19 anonim ***** válasza:
25%

#10 elmondta pontosan.

#9.te meg valami szektás vagy? Vagy szimplán aszexuális? 30-40-50 évesen egy évig járjanak együtt amig lefekszik vele vagy mi? Másfél hónap után tökre tudnod kéne, hogy tetszik, bejön az illető vagy nem, és akkor akarok tovább lépni a kapcsolatban vagy vége.

2023. dec. 7. 21:39
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem tinik vagytok, akkor a masfel honap tenyleg arrol arulkodik, hogy nincs ertelme folytatni. Ez nem azt jelenti, hogy le kellett volna vele fekudnod. Azt jelenti, hogy ez a kapcsolat nem tudott olyan fazisba jutni, ahol igent tudtal volna mondani a kozeledesere. Ne sirasd
2023. dec. 7. 22:21
 14/19 anonim ***** válasza:
51%

Felnőtt nőként 1,5 hónap alatt nem érezted annyira a kémiát vele, hogy ágyba bújjatok? Vagy érzted a kémiát, csak váratni akartad? Az meg taktikázás. Szóval ez elítélendő.

Ha meg lelkileg nem érzted, hogy testileg vágynál rá, akkor meg nem érdemes tovább várni. Akkor senkinek nem szabad az idejét pazarolni és szakítani kell.

Ha nagyon fiatal és/vagy szűz, akkor megértem, de egyéb esetekben érthetetlen hogy nem jut el két ember odáig egy olyan kapcsolat aminek van jövője, hogy vágyjanak mindketten egymásra.

2023. dec. 7. 22:34
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
A válasz röviden: igen. Ez csak rádmászni akart.
2023. dec. 7. 23:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
En se fekudnek le olyannal akit láttam egyszer az életben a többi meg csak online volt
2023. dec. 8. 05:40
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem azért "dob" Egy kapcsolatban fontos a szex, eleve ha úgy érzed, hogy te csak szétrakod neki a lábad, tehát neked nem fontos, csak megengeded, akkor nincs értelme a kapcsolatnak.
2023. dec. 8. 06:50
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
#16 Nekem ilyen téren csak ellenkező tapasztalataim vannak. 2-3 hetes netes beszélgetés, kamozás szinte napi szinten, majd tali. A nők pedig egyből szexet akartak az első találkozás alkalmával.
2023. dec. 8. 10:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, pont ugyanez tortent velem is :) bar mi talaloztunk tobbszor is, de mivel a ferfi semmi jelet nem adta arra, hogy amugy kapcsolatot tervez velem vagy nem es tobbszor elemselte, hogy sok lannyal randizott az elottem levo idoszakban ahol miutan megfektette a csajt azonnal dobta őket. ezert bar en rohadtul kivantam ot, de a bizonytalansag miatt ugy voltam vele, hogy meg varjunk amig nem lesz tiszta, hogy akar-e baratnojenek vagy sem. Erre masnal kozolte, hogy ahh ez megsem lesz jo, nem passuolunk.
2023. dec. 8. 10:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!