Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért képes dobni, mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért képes dobni, mert nem raktam szét a lábam a szép szavakra?

Figyelt kérdés
Másfél hónapos ismerkedés, ebből távolság miatt fél hónapot nem is találkoztunk. Mikor találkoztunk bepróbálkozott a szexel, de én még korainak éreztem. Erre rá 2 napra közli, hogy nem biztos az érzéseiben..és nem akarja folytatni..
2023. dec. 7. 21:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Engedd el. A lelked nem érdekli, csak a puncid. Gondolom nem ő az igazi. Mehet a dolgára, majd jön egy normálisabb.
2023. dec. 7. 21:04
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Lehetséges, de az is lehet, hogy ha lefekszel vele is dob.
2023. dec. 7. 21:09
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
Hát persze hiszen elejétől fogva szexre kellettél.
2023. dec. 7. 21:10
 4/19 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen távkapcsolatoknak mi értelme?
2023. dec. 7. 21:10
 5/19 anonim ***** válasza:
34%
Attól is függ hány évesek vagytok. Fiatalon ha kellett a nő akkor hónapokig udvaroltam. Ma már egy felnőtt nővel én sem várnék másfél hónapot. Ha egy hónap alatt nem tudja kellek e akkor nem kellek. Ne rabolja az időnket, energiánkat, pénzünket egy kilátástalan kapcsolat.
2023. dec. 7. 21:23
 6/19 anonim ***** válasza:
Azt hittem majd cset meg telo eleg a d.gáshoz:D
2023. dec. 7. 21:24
 7/19 anonim ***** válasza:
*hitte
2023. dec. 7. 21:24
 8/19 anonim ***** válasza:
56%
De tényleg, ennek mi értelme? Alig találkoztok, amikor találkoztok nem akarsz dugni, akkor...?
2023. dec. 7. 21:26
 9/19 anonim ***** válasza:
52%
Nem akar idegennel dugni, érthetetlen.
2023. dec. 7. 21:30
 10/19 anonim ***** válasza:
34%

Mert te folytatni akartál volna egy olyan ismerkedést, ahol másfél hónap után a szex még mindig távoli.

Mindegy mi az oka, egy ilyen valami lathatóan halott ügy.

Akkor is ha frigid vagy, meg akkor is, ha nem tetszik eléggé, meg akkor is, ha még idegennek érzed. A lényeg, hogy nem működőképes.

Ő a férfi, ő mondta ki, hogy neked ne kelljen.

2023. dec. 7. 21:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!