Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban tényleg a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban tényleg a nők szinte csak a férfi pénzére hajtanak? A mai világban nem nagyon van már szerelem, illetve csak "pénz szerelem" van?

Figyelt kérdés

Tehát magába a pénzbe, a vagyonba szeretnek bele a nők, nem pedig az emberbe?

Régebben ez nem így volt. Egy generációval ezelőtt, a szüleim is jó példa, de amúgy szinte mindenhol így volt, hogy apám pl. bár (friss) diplomás volt de nem volt az ég világon semmije (se lakás, se egy fillér megtakarítás, pályakezdő fizu még kajára is alig volt elég) amikor anyám hozzáment. Anyámnak se volt önerőből semmije, az anyám apja volt pénzes az ő pénzéből építettek házat, különben még most se lenne semmijük.

És mellesleg ráadásul anyám mint nő szebb volt mint apám férfiban külsőleg is. Anyám egy 10/8-9-es nő volt ráadásul akkor fiatal ami egy nő esetében sokkal többet ér. Apám meg csak egy 10/6-7-es volt külsőre is.

Mégis annak idején a nők az embert is nézték nem csak a pénzért és a külsejét. A mai világban egy épp olyan sci-fi kategória mint tényleg valami csillagok háborúja, vagy gyűrűk ura film, egyszerűen a valóságban nem létezik.

Hogy jutott el a világ idáig?

2023. dec. 7. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
79%

#68 Az alap dolgokhoz ma mennyi pénz kell?

Alap dolgok: ház/lakás(egy normális albérlet is irreálisan drága, kb annyi, mint egy lakáshitelt törleszteni), minőségi étkezés, sport, minden évszakra megfelelő ruhatár (egy új kabát 30-40 000 Ft még a fast fashion boltokban is, jó kabát meg kell, ha még autód sincs), meg nem ártana ugye szórakozni, meg ha beteg vagy, nem baj ha van pénzed magán orvosra, mert eü. ellátás nem nagyon van.De gondoljunk csak egy megfázásra, 4000 Ft egy orrspray. 1 kg hús 2500-3000 Ft.

Gyümölcs, zöldség ára szintén.Miről beszélgetünk?

Ha nincs pénz semmire, állandóan a minimum hiányáért is 2 munkahelyen robotolsz, hol lesz szerinted szeretet?Mikor van arra idő, energia?

2023. dec. 10. 18:04
 72/88 anonim ***** válasza:
52%
71-es: Ezért írtam, hogy nem a mélyszegény szintről beszélek én se. Ha már az alapok megvannak, akkor már nincs akkora stressz, hogy feleméssze az emberek idegeit. Ha súlyos megélhetési gondok vannak, ott valóban probléma lehet a családalapítással, de le is lehet mondani a gyerekvállalásról. Két ember szeretheti egymást szerény anyagi körülmények közt élve is. Nem muszáj összeköltözni se, ha az gond lenne nekik. De sokan épp azért tudnak összeköltözni is, mert ketten ki tudnak fizetni egy lakhatást is, ami egyedül nem menne. Csak a mai fiatalok nagy része ezt már nem vállalná, mert kényelmetlennek tartaná. Sokan inkább a készbe akarnak beleülni, direkt olyat keresnek, akinek már van kiépült, jó egzisztenciája.
2023. dec. 10. 18:15
 73/88 anonim ***** válasza:
58%

#72 Ez nem mélyszegénység amiről én írtam, a mélyszegény annak bőven alatta van még.

Ha az alapok megvannak, ezt írod.De ahhoz, hogy az alapok meglegyenek, egy felső középosztályi bérszinthez kell tartozni.Ezt te is elismered, de azért azt állítod, hogy aki ezt szeretné, az anyagias.Úgy állítod be, mintha azok, akik ezt szeretnék úgy akarnának élni, mint a felső tízezer.Nagyon kártékony hazugság a kettőt egybe mosni.

Egyet fogjál fel, a csóróságban, a nyomorgásban nincs szeretet, SEMMI NINCS, mert az nem élet.

Ha gyereket sem vállalhat az, aki szeretne, meg együtt sem kell élni mi a f*szért legyenek együtt?Mert a férfinek így ingyen van a prosti? Nyomorogni egyedül is tud egy nő, meg mindenről lemondani.Ehhez nem kell egy balf*sz, aki még a szexet is elvárja, meg beleugat mindenbe.

2023. dec. 10. 18:23
 74/88 anonim ***** válasza:
53%

De ezt mondom. Én nem akarok regényt írni rajzolni nem tudok, egyiket sem akarom megtanulni, csak hogy olcsó hobbim legyen, amit nem élvezek. Könyvtárba sem akarok menni. Én úgy nőttem fel, hogy nem is láttam a falakat, mert mindenhol könyvekkel megrakott polcok vettek körül.

Ezt mondom: nem akarok alap szinten vegetálni. Élvezni akarom az életem. És egy darab márkás ruhám nincs, max. ha a Hádából azt szedtem össze, és iPhoneom sem volt sem soha. De az én hobbim pénzbe kerül, és nem fogom az életemet a youtube előtt élni ahelyett, hogy színházba menjek. Nem akarok az életem végén visszatekinteni, hogy "nem voltam sehol az utcámon kívül, de fú mennyi képet láttam szép helyekről a neten".

2023. dec. 10. 18:37
 75/88 anonim ***** válasza:
48%

Ehhez nem kell felső középosztályi jövedelemszint. Ami problémásabb lehet, az a lakhatás. De van, akinek ez megvan örökségből, vagy két ember már ki tud egy garzont bérelni, stb.

Én pl. sose rendelkeztem felső középosztálybeli bérszinttel, mégse éheztem soha, hús, gyümölcs is jutott az asztalra, az édességfüggésemet is tudtam finanszírozni. Az öltözködés se kerül sokba. Jó minőségű dolgokat használtan is lehet venni, de a kínai áruházakban is vannak csinos ruhák. Én azzal a perverzióval rendelkezem, hogy szeretem elhordani a ruháimat, negyvenes vagyok, de nem egy ruhám már 20-30 éve is megvolt. A divat kevéssé érdekel, ahova muszáj, oda veszek néhány trendi ruhát, de amúgy magasról letojom a trendeket, a saját ízlésemet követem. Ha nagy trendkövető lennék, a ruháim nagy része jó állapotban kerülne a szeméttelepre, ami egyrészt környezetszennyzés, másrészt pazarlás, pénzkidobás lenne. Szeretem is a kedvenc ruháimat. Mindig csinosan összeválogatom, mindig szoktam egy kicsit sminkelni is, felteszek bizsukat, ékszereket is, tehát nhogy azt hidd, hogy igénytelenül mászkálok. Hatalmas könyvtáram van, amit nagyrészt örököltem, de én is vettem nem keveset. Ennek ellenére voltak olyan évek, amikor nemigen volt új könyvekre pénzem, de akkor se unatkoztam. Rengeteg klasszikus zenét hallgatok. Múzeumokba is járok, de voltak évek, amikor nemigen telt rá, de akkor ott voltak a gyönyörű művészeti könyveim és az internet. A sportolás is pl. megvan ingyen, képes vagyok napi több km-t gyalogolni, a kertészkedés is jól átmozgat. Utazgatni változó, mennyi pénzem van, ha van, elmegyek külföldre is, ha nincs, veszek egy országbérletet és járom az országot.

A párkapcsolatnak nemcsak a gyerekvállalás az értelme. Te talán frigid vagy, nem szeretsz szexelni? Én pl. imádok, de egyszerűen szeretem a partneremet, szeretem vele a beszélgetéseket, azt, hogy értelmes férfi, lehet vele politikáról, művészetekről, tudományokról beszélgetni. Nekem nincs gyerekem, nem is akarok, neki meg már felnőttek a gyerekei. Jól érezzük magunkat együtt.

2023. dec. 10. 18:43
 76/88 anonim ***** válasza:
25%

#75 Nem mindenki örököl, meg meddig várjál az örökségre? 80 éves korodig? A kínaiban nincsenek csinos ruhák, ellenben már az is qrva drága.Még a kínaiban is 10 000 Ft egy farmer, egy télikabát meg 20 000-25 000 Ft ott is.

Hát persze, lehet a kukából is öltözködni, de ez nem normális dolog.Miért lenne már az normális dolog, hogy csak használt, kikukázott göncökben jársz? Ahhoz képest már a durkáló is drága.

Bizsu? Akkor inkább nem veszek fel semmit.Megint más kérdés, hogy allergiás is rá egy csomó ember, erre nem gondolsz? A normális smink is rohadt drága, már amitől nem rohad szét a fejed 5-10 év múlva.

Beszélgetni meg kefélni akárkivel lehet.Érdekes, azért még fizetnek is a férfiak, még a csóringerek is.Épp csak "szerelmükhöz" sóher a legtöbb.

2023. dec. 10. 20:56
 77/88 anonim ***** válasza:

76-os: Tipikus prostituált mentalitásod van. Másrészt írtam, hogy igényesen öltözködöm. Csinos, nőies ruhákat hordok, de megnézem, mit, hol, mennyiért vásárolok. Amúgy azt se lehet látni se rajtam, se máson, hogy ki a ruha első tulajdonosa. Vettem már turkálóban olyan ruhákat, amiken még rajta volt az eredeti árcédula, tehát senki se viselte. Több ezer forinttal volt olcsóbb, mint ha újonnan vettem volna. De pl. minőségi gyapjú és selyem ruhákat alig használtan is lehet ilyen helyeken beszerezni. A kínai ruhák és a fast fashion üzletek anyag-és varrásminősége hasonló, mivel olcsó holmik kispénzűeknek. Alsó közepes minőség kábé mindkettő. Ilyen helyeken is szoktam vásárolni. Képzeld, abban is van csinos. Sőt, a kínai tervezés általában szebb, mint egyes fast fashion márkák design-ja, mostanában szinte csak béna sportos cuccokat látok ezeken a helyeken.

Sminkszerek: abból se a drágát szoktam venni, mégse rohad a fejem, képzeld. Sőt, 46 évesen 30 körülinek szoktak nézni.

Az utolsó három mondatod sokat elárul rólad. Amúgy nem is igaz. Beszélgetni nem lehet akárkivel, egy műveletlen, bunkó proli nekem nem pálya. A szex se jó akárkivel. Ott is a személyiség a döntő. Én nem akarok a férfiakból anyagilag profitálni.

2023. dec. 10. 21:23
 78/88 anonim ***** válasza:
100%
Amugy tokre nem ertem. Adott 2 ember. Mindketten keresnek 700 ezer ft ot. Azert annyibol nehogy mar ne lehessen megelni tisztessegesen. Foleg hogyha mondjuk van egy haz/ lakas ahol nem kell alberletet fizetni. Nyilvan nagylabon nem fog elni belole az ember, de az a no aki meg nagylabon akar elni az keressen maganak egy gazdag palimadarat aki allja a szarjait aztan ennyi.
2023. dec. 10. 21:26
 79/88 anonim ***** válasza:
100%
* 350+350 szoval egyuttesen 700 bocs
2023. dec. 10. 21:27
 80/88 anonim ***** válasza:
7%
78-as: Én is pont ezt mondom. Ezek a prosti mentalitásúak nem akarják érteni. Azt hiszik, hogy tisztességesebb, ha egyvalakit húznak le, mint ha sok pasit. Ráadásul az elsőt a tisztes feleség álcája mögött is lehet végezni (az ilyeneknek általában számít a jó hírük).
2023. dec. 10. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!