Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lánynak esélye sincs a mai világban?
Eléggé szégyellem, de 22 évesen még mindig ott tartok, mint egy 14 éves.
Soha nem volt párom,azt se mondhatnám, hogy valaha közeledett felém valaki.
Átlagos a külsőm, teljesen távol állok a tipikus insta lányoktól, nekem pedig úgy tűnik, minden férfinak ők kellenek.
Társkeresőn szintén ez a helyzet. Ha ritkán felmegyek, és egyáltalán valaki ír, első kérdése hogy vagyok fent instán, mintha le akarná ellenőrizni mennyi követőm van, úgymond elég "népszerű" vagyok-e.Ha őszinte vagyok és megmondom nincsen (amúgy tényleg így van,mert nem kedveltem soha ezt a kirakat életet) egyből furának gondolnak.
Többnyire, ha írnak már alapból úgy kezdik, hogy csak lazát keresnek,mintha alapból a külsőm miatt nem lenne esélyem komolyabbra.
Gyűlölöm ezt a világot egyszerűen, annyi átlagosabb lányt látok, és nem tudom elképzelni, hogy mindenkivel ez legyen a helyzet, csak mert mindent a cicababák uralnak.
Ti hogy látjátok? 22/l
szia
megmutatod a talpad nekem?
Ja igaza van a kettesnek ezt így kép nélkül senki se tudja.
Ha gondolod privibe küldj egy teljes alakut sima utcai ruhába.
Ez az insta dolog, olyan mint régen volt a facebook?
Azaz, ebbe a régi antifaces videóba a facebookot át lehetne írni instára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!