Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lánynak esélye sincs a mai világban?
Eléggé szégyellem, de 22 évesen még mindig ott tartok, mint egy 14 éves.
Soha nem volt párom,azt se mondhatnám, hogy valaha közeledett felém valaki.
Átlagos a külsőm, teljesen távol állok a tipikus insta lányoktól, nekem pedig úgy tűnik, minden férfinak ők kellenek.
Társkeresőn szintén ez a helyzet. Ha ritkán felmegyek, és egyáltalán valaki ír, első kérdése hogy vagyok fent instán, mintha le akarná ellenőrizni mennyi követőm van, úgymond elég "népszerű" vagyok-e.Ha őszinte vagyok és megmondom nincsen (amúgy tényleg így van,mert nem kedveltem soha ezt a kirakat életet) egyből furának gondolnak.
Többnyire, ha írnak már alapból úgy kezdik, hogy csak lazát keresnek,mintha alapból a külsőm miatt nem lenne esélyem komolyabbra.
Gyűlölöm ezt a világot egyszerűen, annyi átlagosabb lányt látok, és nem tudom elképzelni, hogy mindenkivel ez legyen a helyzet, csak mert mindent a cicababák uralnak.
Ti hogy látjátok? 22/l
Én is jobb szeretek személyesen ismerkedni, de nem volt olyan baaati korom illetve nem igazán jartam el szórakozni sem, ma meg élőben a sulin és a bulikon kívül nem igazán tud ismerkedni egy fiatal.
Két páromat tinderrol talaltam, a legutóbbival lassan egy éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Ha tudod mit keresel, elég ideális hely a tinder, csak jól kell tudni szűrni a profilok között.
23N
Küldesz képet priviben?
Mert abból már meg tudnám állapítani hogy a külsővel van e gond, vagy a belsővel
Ugyanmár! Férfiként mondom: Ismerek olyan lányokat, akik (meg ne haragudjon senki) nagyon távol állnak a mainstream szépségideál fogalmától - mégis megtalálták a másik felüket. Nem azt mondom, hogy füttyre-pöccre találnak valakit, mert nem így van. De megtalálják a maguknak való srácot akivel működik, és jó a kapcsolat. Mert MERNEK nyitni a másik fele, és mert nem a "hiányosságaikkal" (ROHADT NAGY IDÉZŐJELEK KÖZT, mert ugye mihez képest) foglalkoznak, hanem azt adják amijük van. :))) Igen, van közöttünk egy olyan réteg, akiknek csak azok az instalányok kellenek - ahogy fordítva is van réteg, akik csak és kizárólag a teljesen hibátlan mainstream szépségideál férfival lennének hajlandóak szóba állni.
Saját példámból kiindulva: Amíg azzal foglalkoztam, hogy "jaaajjjhogynézekkiagipszjakabhozképest", addig nagyon megérezték a nők, és jó nagy ívben elkerültek. 😆😆😆😆 Most meg? Azt túlzás állítani, hogy sorban állnak előttem. Nem így van. De MINDIG találok valakit, akivel működhet/működik. :))) Fejben dől el. 22 évesen pedig semmiről nem késtél le. :))) Még kétszer annyi évesen sem lennél.
"Átlagos a külsőm, teljesen távol állok a tipikus insta lányoktól, nekem pedig úgy tűnik, minden férfinak ők kellenek."
Valószínűleg nem átlagos a külsőd, hanem inkább átlag alatti lehet.
De még ha így is van ezzel semmi gond nincs, nőként nyert ügyed van párkeresés terén, pusztán azzal, hogy létezel.
Ha senki nem közeldik feléd annak az lehet az oka, hogy TE nem látod ezt, vagy elzárkózol mindenki elől, esetleg túl magasak az elvárásaid és esélyt sem adsz a "nem tökéletes külsejű" férfiaknak.
A férfiaknak nem az "insta lányok" kellenek ezt elhiheted. A legtöbb normális férfi pont leszarja az instát és a többi baromságot.
Én kifejezetten örülnék annak, ha élnének még olyan nők, akiknek nem a magamutogatás és a folyamatos önimádat lenne az elsődleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!