Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lánynak esélye sincs a mai világban?
Eléggé szégyellem, de 22 évesen még mindig ott tartok, mint egy 14 éves.
Soha nem volt párom,azt se mondhatnám, hogy valaha közeledett felém valaki.
Átlagos a külsőm, teljesen távol állok a tipikus insta lányoktól, nekem pedig úgy tűnik, minden férfinak ők kellenek.
Társkeresőn szintén ez a helyzet. Ha ritkán felmegyek, és egyáltalán valaki ír, első kérdése hogy vagyok fent instán, mintha le akarná ellenőrizni mennyi követőm van, úgymond elég "népszerű" vagyok-e.Ha őszinte vagyok és megmondom nincsen (amúgy tényleg így van,mert nem kedveltem soha ezt a kirakat életet) egyből furának gondolnak.
Többnyire, ha írnak már alapból úgy kezdik, hogy csak lazát keresnek,mintha alapból a külsőm miatt nem lenne esélyem komolyabbra.
Gyűlölöm ezt a világot egyszerűen, annyi átlagosabb lányt látok, és nem tudom elképzelni, hogy mindenkivel ez legyen a helyzet, csak mert mindent a cicababák uralnak.
Ti hogy látjátok? 22/l
A férfiaknak hidd el,hogy nem jönnek be az instàs és tiktokos lányok,csak a nyàlukat csorgatjàk,de komoly kapcsolatra egyiket sem tartják jó alapnak ☺️
Csak saját tapasztalatból beszélek.
Az én párom is megnézi ezeket csücsörítős macàkat és ezzel semmi gond nincs,valahogy ez a férfiak/fiúk többségének bejön:ez a piacon az áru😅
Meg fogod találni,aki téged is szeretni fog és elfogad olyannak amilyen vagy.Nem vagy topp modell (ne is akarj az lenni).A külső mulandó hosszú távon és hidd el,aki téged szeret,annak a lelked fontosabb lesz❤️
36/N
Én pasiként rosszul vagyok az ilyen insta lányoktól, akiknek a magamutogatás a fő tevékenységük. Én pont azt szoktam tapasztalni ilyen társkeresőkön, hogy minden második lánynak ki van rakva a profiljára az insta elérése, és volt már olyan, aki első visszaírásában írta nekem, hogy vegyem fel instán, mert ott többször van fent, aztán közöltem vele, hogy nekem nincs olyan, aztán törölt :D.
Nekem pont az átlagos lányok a célcsoportom, viszont nekik én meg nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!