Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban tényleg a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban tényleg a nők szinte csak a férfi pénzére hajtanak? A mai világban nem nagyon van már szerelem, illetve csak "pénz szerelem" van?

Figyelt kérdés

Tehát magába a pénzbe, a vagyonba szeretnek bele a nők, nem pedig az emberbe?

Régebben ez nem így volt. Egy generációval ezelőtt, a szüleim is jó példa, de amúgy szinte mindenhol így volt, hogy apám pl. bár (friss) diplomás volt de nem volt az ég világon semmije (se lakás, se egy fillér megtakarítás, pályakezdő fizu még kajára is alig volt elég) amikor anyám hozzáment. Anyámnak se volt önerőből semmije, az anyám apja volt pénzes az ő pénzéből építettek házat, különben még most se lenne semmijük.

És mellesleg ráadásul anyám mint nő szebb volt mint apám férfiban külsőleg is. Anyám egy 10/8-9-es nő volt ráadásul akkor fiatal ami egy nő esetében sokkal többet ér. Apám meg csak egy 10/6-7-es volt külsőre is.

Mégis annak idején a nők az embert is nézték nem csak a pénzért és a külsejét. A mai világban egy épp olyan sci-fi kategória mint tényleg valami csillagok háborúja, vagy gyűrűk ura film, egyszerűen a valóságban nem létezik.

Hogy jutott el a világ idáig?

2023. dec. 7. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
80%

50: a kérdezőnek válaszoltam, nem neked.

(amúgy a kérdezőnél az is vicces, hogy jaj, a nők felszínesek, de ő pontozgatja a saját anyját és ő akar magánál jobb nőt)

2023. dec. 7. 18:38
 52/88 anonim ***** válasza:
78%
"ne varjon el olyat az egyik ember a masiktol amit o maga sem tud veghez vinni." - én nem is várom el a férjemtől, hogy hordja ki a gyerekünket és szülje meg. A szoptatást sem várom el tőle. Minden mást ezen időszakban igen cserébe: teljes anyagi, testi és lelki biztonságot, amit egyébként ő meg is ad. De ő egy igazi férfi, nem egy komplexusos fillérb.aszó, aki a gyereke anyjától is sajnál mindent.
2023. dec. 7. 18:45
 53/88 anonim ***** válasza:
21%

Undorítóak ezek a hozzászólások. Az én pénztárcámban se turkáljon senki. Én sem teszem.

F

2023. dec. 7. 18:58
 54/88 anonim ***** válasza:
69%
53, senki le sem szarja a te pénztárcádat, ne aggódj.
2023. dec. 7. 19:08
 55/88 anonim ***** válasza:
23%
52. Es ez hogy jon ide? Akkor legyel vele es oruljel hogy ilyen a ferjed. Nem igazan ertem hogy minek jottok ide vitatkozni gyik re ha a nok egy bizonyos tabora kritizalva van. Akinek nem inge ne vegye magara ennyi. Ettol meg sem nekem se sok ferfinak nem fog valtozni a velemenyunk hogy csoro dohanyboltos csaj vagy azonos munkakorben dolgozo nok nagypofaval hangot adnak hogy csoro ferfivel nem kezdenek hol ott ok is azok. Ha te nem vagy ilyen annak csak orulok. De akkor nem ertem a vita lenyeget
2023. dec. 7. 19:23
 56/88 anonim ***** válasza:
53%

Max a szebb nők mert csak nekik van rá esélyük

Persze van sok kivétel lásd Rogán cili vajna timi

2023. dec. 8. 01:07
 57/88 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, sokszor elrontod a szórendet.

A nők tényleg csak pénzre mennek vagy tényleg csak pénzre mennek a nők. De a "tényleg a nők csak pénzre mennek" nagyon magyartalan

2023. dec. 8. 02:16
 58/88 anonim ***** válasza:
0%
50-es a helyi bolond asszonyok lepontozgatjak rendesen... milyen beteg nok vannak itt? Valosag erzet 0 , de az allom vilag az kimaxolva! Ne is torodj veluk mert huaba varnak el ilyent ferfit ha nem szep nok!!
2023. dec. 8. 10:50
 59/88 anonim ***** válasza:
32%
58. Sajnos egyre tobben azt gondoljak terdre kell borulniuk elottuk a ferfiaknak es teljesen mindegy hogy az adott no mit bir felmutatni akkor is lecsoro mihasznazzak a ferfiakat. Nem szoktam felvenni feleslegesen a vitat, de a ferfiak tobbsege az o szemukbe csoro mihaszna nem szamit hogy nem olyan csaladi haterrel jon meg esetleg szereti a hivatasat mint egy rendor tuzolto tanar es meg eleg sok poziciot nem fizetnek tul. Azt birom mikor egyik masik ilyen kijelenteseket tesz hogy netto x szazerer alatt nem szul. De abba nem gondolnak bele hogy egyik masik faszi 360 orakat dolgozik tisztessegesen hogy a csaladjat el birja tartani, ha mar nem utod meg az elvarasukat hiaba dolgozol te mar csoro mihasznaznak:D De ha kifejted a velemenyed es nekik az nem tetszik akkor az a bajunk hogy nem tudunk not szerezni:D Elo pelda volt baratnom, anno 22 evesen meg gyarba dolgoztam, aztan a baratnom szulei burkoltan kozoltek hogy hat nem ilyen ferfit kepzeltek el a lanyuk melle akinek nem biztos a jovoje. Persze penzes szulok kislanya. Azzal nem torodtek hogy a kislanyuk olyan buta volt hogy nemetorszag helyett eszaki sarkra mutatott a terkepen mikor megkerdezted hol van nemetorszag:D Meg egy pincer szakmat nem volt kepes letenni. Csak a smink a muszempilla meg a facebook egesz nap:D A vilag problemaja az, hogy nemelyik ember parasztkent nez a tukorbe es azt gondolja hogy kiraly nez ra vissza sajnos.
2023. dec. 8. 12:03
 60/88 anonim ***** válasza:
82%
Mi ugyan lassan 10 éve együtt vagyunk, de biztos, hogy a feleségem nem a pénzem miatt jött össze velem régen, mert nem volt. :D Nem mintha most sok lenne.
2023. dec. 8. 12:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!