Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak lenézve azok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak lenézve azok, akik nőként nem találnak párt maguknak?

Figyelt kérdés
Mindig az van mondva, hogy a nőknek könnyebb, pedig nem. Mindig nekem kellett kezdemenyezzek, mindig én voltam az, aki többet tett bele. És sokaknak ez visszataszító, hogy lány kezdeményez. És csak még mélyebbre löknek a szégyenben, amikor jönnek azokkal a mondatokkal, hogy "Jaj, a nőknek könnyebb párt találni, ha nő létedre nem találsz magadnak párt, akkor ott nagy baj lehet".
2023. dec. 4. 21:26
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
47%

#40 Nem sok nőt láttam, aki embereket elhívna randizni...

Úgy értem, hogy többé-kevésbé nyitott egy kapcsolatra (még akkor is, ha esetleg az ellenkezőjét állítja), csak éppen a tökéletes mesebeli hercegre vár. Ha ez a gyakorlatban nem is feltétlenül nyilvánul meg sehogy, de a fantázia/gondolatok szintjén igen.

2023. dec. 6. 20:17
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

#37 csak azt nem érti senki, hogy ez téged miért zavar.

Mert az incelhiszti, az tényleg zavaró jelenség. A szingli nők ezzel szemben senkit nem zavarnak, nem hisztiznek, nem okádnak baromságokat a netre, hogy nekik deszar. Hanem megpróbálnak így élni.

Te meg itt eljátszod, hogy ennek a társadalmi hatása aggaszt téged. Holott csak azon vagy kiakadva, hogy senki nem akar veled dugni. Marha jó ez az önző szemforgatás. Jaj, azok a gonosz nők :D

2023. dec. 6. 21:54
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezem én, ez normális hogy valakik,emberek ezzel foglalkoznak, ha valaki szingli az "beteg"? Miért szingli, fúú mert rossz nő, rossz férfi??

Szerintetek ez normális dolog??

Én még sosem gondoltam erre, legyen ismerős,falubéli, városi ismerős stb...annak vagy ennek nincs senkije az már biztos beteg, azért nincs.

Mindenkinek ez magánügye. De a tapasztalatom azt mutatja eddig, akik ezzel foglalkozta, foglalkoznak ott igencsak a családjában kéne sepregetnie.

2023. dec. 6. 22:15
 44/50 anonim ***** válasza:

30 vagyok.Persze hogy vicc volt,ahhoz már gyávák.Részben igaz,könnyű arc nélkül kommentelni. De én úgy látom sok itt az a típus, akik hergelik a népet, és nem is komolyak a kérdéseik.

Én már néhàny férfivel váltottam innét privát üzenetet, de úgy vettem észre mind komolytalan. Azóta már nem reagálok egy üzenetre sem. Itt gyakori hogy linken keresztül küldik a fotókat a micsodájukról.

2023. dec. 6. 22:22
 45/50 anonim ***** válasza:
Vagy "bolond" 🤷🏼‍♀️
2023. dec. 6. 22:22
 46/50 anonim ***** válasza:
47%

Az hogy a szingli nők is hisztiznek az tény

Pl. akkor ez a kérdés micsoda ha nem az?!?

Hiszen őt lenézik jujujujj!

De ha ugyanezzel egy incelt néztek le az teljesen rendben van ugye?

Az utóbbi kérdés költői, hiszen egyértelmű a válaszotok.

De van jó hír is:

Ti nők lehettek akármennyire sztárolt, kinyalt valagú fancyk, a csordaösztönötökkel is játszadozhattok itt, attól még nektek sem lesz jobb, mint nekünk férfiaknak. Mert ti ugyanúgy magányosan fogtok rohadni mint az incelek, aki meg normális az meg talál párt ugyis.

És természetesen le lesztek nézve ha nincs senkitek, akárhogy hisztiztek emiatt. Az a poén hogy nemcsak férfiak, nők is lenéznek titeket ezért. Mert tudják mennyire gáz ha valaki nem tud leszállni a f@szkörhintáról

2023. dec. 6. 22:38
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

#46 a kérdező nem azért "hisztizik", mert nem jut neki farok, hanem amiatt, ahogy a környezetéből egyes emberek erre reagálnak. Nagy különbség!

Az inceleket meg azért nézik le, mert baromságokat terjesztenek a neten, és folyton duzzognak, hogy senki nem akar velük lefeküdni.

2023. dec. 7. 06:48
 48/50 anonim ***** válasza:
47%

47#

Az egyetlen dolog amiben a női hiszti különbözik az az hogy ők nem igazán szoktak sírni a szex hiánya miatt (általában) míg az incelek igen. Ugye egy férfinak fontos a rendszeres szex, amit a nőkkel ellentétben nagyon nehéz megkapniuk, persze hogy ezt is hianyolják.

Ezt leszámítva nem nagyon különbözik a női hiszti, talán óvatosabban panaszkodnak. Ez azért is lehet, hiszen mint tudjuk jól: egy nőnek nincsenek a férfiakhoz mérhető társkeresési problémáik.

A női probléma arról szól hogy elégedetlen a választékkal, a férfi pedig arról hogy kevés vagy abszolút nincs választék!

Ez a kettő pedig nagyon nem ugyanaz

2023. dec. 7. 08:59
 49/50 anonim ***** válasza:

Az incel szótól hányok.

Emberek amúgy mit vergődtök itt? Kit érdekel ki mit gondol ha éppen szingli nő/férfi vagyok?

2023. dec. 8. 16:57
 50/50 anonim ***** válasza:
74%

Azt tegyük tisztába, aki azt mondja nem számít a pénz, az magának is hazudik. És így van gyalolglás és magánrepülő kombó kell.

Én pl.tudok autót vezetni, autóm az csak volt, egy másikat szeretnék venni. De ha valaki "szocializálódott" egy bizonyos szinten, az nem fog lejjebb menni. Én se foglalkoznék olyannal,aki még vezetni sem tud ...sorry.

Akinek meg mondjuk születésétől fogva nem volt túl sok pénze, stb.az úgyis azt mondja nem fontos a pénz🤷🏼‍♀️

Úgymint a külső, az hazudik aki aut mondja nem számít ez sem, dehogynem számít. Ezek a szomorú tények. Aki ezt nem ismeri be,hazudik magának is🤷🏼‍♀️

Ahhoz hogy párt talaljunk,valamilyen szinten magunkat is oda kell tenni. Legyen egy ápolt külsőnk. Nagyon sok ápolatlan kinézetű magyar férfit látni az utóbbi időben, rossz kinyúvadt ócska melegítőgatya, gusztustalan szőrös arcok / nem a szép fazonra nyírott szőrre értem/ némelyil büdös is /nem a munkás berekre értem/ ez melyik nőnek jön be? Szó szerint az a büdös, mosatlan szagot árasztják. Nem tudom ezek közül ki szingli, és ki nem, de aki nem.szingli akkor ez meg a nőjére szégyen, hogy az ura, párja így jár ilyen mosatlan büdös ruhákban. De aki szingli annak is ciki, adjon már magára.

És akkor ezek jönnek sírni ide és szidják a nőket mekkora rosszak vagyunk.

A koszosak cipőik🤷🏼‍♀️ meddig tartana megpucolni??

Azt hozzáteszem a roma férfiak,fiúk úgy kivvan rittyentve hogy csak lesek és legyen jobb, vagy kevésbé jómódú...de róluk még az öblítő illlatú ruhaszag árad, a ruházatuk rendezett, a cipőjük tiszta!!! Tiszta!!! Rengetegszer láttam már, sok helyre jártam és járok, de ezt látom. 🤷🏼‍♀️ El lehet gondolkodni ezen is.

2023. dec. 8. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!