Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak lenézve azok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak lenézve azok, akik nőként nem találnak párt maguknak?

Figyelt kérdés
Mindig az van mondva, hogy a nőknek könnyebb, pedig nem. Mindig nekem kellett kezdemenyezzek, mindig én voltam az, aki többet tett bele. És sokaknak ez visszataszító, hogy lány kezdeményez. És csak még mélyebbre löknek a szégyenben, amikor jönnek azokkal a mondatokkal, hogy "Jaj, a nőknek könnyebb párt találni, ha nő létedre nem találsz magadnak párt, akkor ott nagy baj lehet".
2023. dec. 4. 21:26
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
86%
19, nekem miben kell változnom, ha nem akarok pl. szexista párt? Vagy lustát? Igénytelent?
2023. dec. 5. 10:09
 22/50 anonim ***** válasza:
75%
20, na, de akkor egyikünknek sincs igaza. Hogy mi esik jól a kis lelkednek, az más.
2023. dec. 5. 10:10
 23/50 anonim ***** válasza:
0%

#21 Nem tudom te kikkel veszed körbe magad, de én nem sok ilyen férfit ismerek.

Jaaa, hogy neked is "apás problémáid" vannak!

2023. dec. 5. 10:15
 24/50 anonim ***** válasza:
92%
23, hány férfival ismerkedsz, mondjuk egy évben? Csak randi, nem szex vagy ilyesmi.
2023. dec. 5. 10:19
 25/50 anonim ***** válasza:
20%
Bocs, de heteró vagyok, nem ismerkedem ilyen célból férfiakkal. 🤣
2023. dec. 5. 10:25
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Aha, tehát akkor nem tudod, normálisnak kinéző férfiaknak mi van a szájukban, gatyájukban. Nem látod azt, ahogy ellógják a fogmosást vagy szaros a gatyájuk.

És pont ez a lényeg. Én nem állok le azzal, aki ránézésre igénytelen, de a legtöbb teljesen normális, átlagos, ránézésre igényes ember titkolja, milyen.

2023. dec. 5. 10:30
 27/50 anonim ***** válasza:
35%

Mert nekik könnyebb is. Barátnőm barátnői sorra a saját hülyeségük áldozatai. Mindegyik - hárman vannak - több éve tinderezik és nem talál senkit, holott mi és a haverjaim 2-3 hónap után már találtunk.

Munkamánia, karrier, lelki sérülések, nyomorult család, magas elvárások, stb.

2023. dec. 5. 10:31
 28/50 anonim ***** válasza:
10%

Hát ha ez a legnagyobb gondod... A nőknek is gyakorta büdös a p.cshája és reggelente a szája. Hoppá... Oszt akkó mi van?

Amúgy igazad van, a férfiak alapból egyértelműen büdösebbek és talán valamivel igénytelenebbek is a nőknél, ezt elismerem. De én a személyiségről beszéltem és a tapasztalatom szerint nincs a férfiak közt sok rossz ember. Akad, de nem sok. Azokat pedig általában piszok könnyű kiszűrni.

2023. dec. 5. 11:19
 29/50 anonim ***** válasza:
16%
A nők nagy része is selejtes.
2023. dec. 5. 11:27
 30/50 anonim ***** válasza:
28%
Én azt javaslom akik ide kommentektek találkozzunk :D érdekelne ki milyen.
2023. dec. 5. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!