Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak lenézve azok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak lenézve azok, akik nőként nem találnak párt maguknak?

Figyelt kérdés
Mindig az van mondva, hogy a nőknek könnyebb, pedig nem. Mindig nekem kellett kezdemenyezzek, mindig én voltam az, aki többet tett bele. És sokaknak ez visszataszító, hogy lány kezdeményez. És csak még mélyebbre löknek a szégyenben, amikor jönnek azokkal a mondatokkal, hogy "Jaj, a nőknek könnyebb párt találni, ha nő létedre nem találsz magadnak párt, akkor ott nagy baj lehet".
2023. dec. 4. 21:26
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
96%

30#

Vicces javaslat

Mindenesetre abba gondolj bele hogy nőt még nicket felvállalva sem nagyon találni, akkor miből gondolod hogy bármelyik is feladná az anonimitását, vagy áldozna a szabadidejéből ilyenre?

Te sem gondoltad komolyan szerintem

2023. dec. 5. 22:12
 32/50 anonim ***** válasza:
84%

#30 nem hiszem, hogy bármelyik nő az életben is talizni akarna a gyakoris trollokkal, meg azokkal az incelekkel, akik itt non stop szidják őket :D

Hogy a kérdésre visszatérjek:

Azt megértem, hogy az inceleknek kell nő, de ez fordítva nem igaz. Ha egy nő egyedülálló marad, az nem szégyen, hanem egy döntés. Mivel a nők nem hisztiznek ezen, hanem feltalálják magukat pasi nélkül is.

Az inceleknél sem a szingliségük a szégyen, hanem a hisztijük, meg az egész sérült nárcisztikus viselkedésük, amivel teletolják a netet.

2023. dec. 6. 06:52
 33/50 anonim ***** válasza:
22%

"Az inceleknél sem a szingliségük a szégyen, hanem a hisztijük, meg az egész sérült nárcisztikus viselkedésük, amivel teletolják a netet."

Persze és amikor meg nők hisztiznek (nagyon is szoktak) ugyanerről, akkor az teljesen jogos. Sajnáljuk is, hát hogyne!

2023. dec. 6. 12:36
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

A fő kérdésre: az a furcsa, hogy az emberek azt hiszik, ha te vagy valamilyen, akkor neked bármi lesz. Ezt nagyon jól megmondtam, de figyi.

"Hogyhogy egy ilyen szép lány egyedül van még?". Ezt sokszor hallani valóban szép, kedves, mindenjó lányokról. (De akár férfiakról is.) És oké, hogy egy majdnem tökéletes embert sok másik ember akar, de ez nem jelenti azt, hogy az adott majdnem tökéletes ember mit akar. Mert lehet, hogy a választék nagyobb lesz, de a minőség nem. És elfogadjuk, hogy aki "több", az többet is várhat el.

Egyszerű példával: Elon Musknak annyi a pénze, mint a szar. Tegyük fel, magánrepülőgépet akar venni. Bemegy itt a sarki mini abc-be. A mini abc nem árul magánrepülőt, akármennyi pénze van Elonnak.

2023. dec. 6. 12:47
 35/50 anonim ***** válasza:
27%

"a választék nagyobb lesz, de a minőség nem"

Ez azért egyáltalán nem így van, de mindegy...

A baj inkább az, hogy bizonyos emberek (pl. most a nőkről beszélünk), a te példádat folytatva, Elon Musknak képzelik magukat, aki ugyan a világ bármely repülőgépét megvehette volna magának, de ő úgy döntött hogy inkább (konkrétan) űrhajót épít magának.

A különbség csak az, hogy ő Elon Musk és megteheti, míg ezek a bizonyos emberek valójában csak beképzelt pesti prolik, akik nem elégszenek meg, csak a legjobbal, annak ellenére, hogy ők is pont ugyanolyan büdöset kulelnak, mint azok a pasik, akiket eddig sikerült kifogniuk maguknak.

Persze ezzel nincs gond, csak akkor (ahogy te is írod) el kell fogadni, hogy nem lesz semmilyen repülőalkalmatosság, és járhattok busszal.

2023. dec. 6. 13:43
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
35, és pontosan ezt mondja itt minden nő, hogy semmi bajunk a gyaloglással, ha nincs magánrepülő.
2023. dec. 6. 13:51
 37/50 anonim ***** válasza:
33%

#36 Ez bizonyos szempontból sajnálatos és rendkívül "mai" jelenség. Nekem nem is lenne bajom ezzel, ha így lenne. Sőt, valahol még örülnöm is kéne neki, hiszen így ezek a nők pl. megkímélnek a maguk kellemetlen, instabil személyiségétől.

A probléma legfeljebb annyi, hogy nagyon kevés nő tudja ezt őszintén így kimondani, mert ha ki is mondja, ott van mögötte, hogy mégis csak jó volna egy Brad Pitt, de sajna nekem csak egy Kovács Józsi jut.

A "semmi bajom a gyaloglással" helyett inkább így szokták mondani: "Akkor már inkább egyedül". Ebben pedig benne van az a dac és keserűség, amit ezzel kapcsolatban éreznek, így pontosabban megragadja a jelenség valódi mivoltát.

2023. dec. 6. 14:32
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

"A "semmi bajom a gyaloglással" helyett inkább így szokták mondani: "Akkor már inkább egyedül"."

Nyilván, mivel egy hasonlatot kezdtem el...

Ebben nincs dac. Keserűség... miért ne. Nem leszek soha olyan gazdag, mint Elon Musk, és ezt keserűen mondom. Keserűbben, mint azt, hogy egyedül kell élnem.

Az, hogy valamit választasz, nem jelenti azt, hogy ugrálni kell miatta a boldogságtól. Az életben rengeteg alkalom van, amikor választani kell 2 v több jó, rossz, semleges, és ezek keveréke közül. Az ember mindig megpróbálja a legkisebb rosszat választani.

2023. dec. 6. 14:40
 39/50 anonim ***** válasza:
33%
#38 Akkor te szerintem a kisebbséghez tartozol, mert én úgy látom, hogy a nők (vagy akár férfiak) többsége nem tud tiszta szívvel belenyugodni egy ilyen helyzetbe és folyamatosan próbálkozik, él benne a remény.
2023. dec. 6. 15:05
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy próbálkozik? Azt mondja, nem kell neki senki, és elhív embereket randizni?
2023. dec. 6. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!