Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész jó kinézetű csajok vannak rengeteg társkeresőn miért nem találnak maguknak mégsem párt?
3
"jó" nőknek miért van szükségük "szerintük nem jó" pasik megerősitésére?
1) Valóságban nem olyan jók, agyon vannak filterezve.
2) van valami kisebb agyi defekt
3) sírnak, hogy nincs párkapcsolat, de semmi kompromisszumra nem képesek a külső tekintetében.
4) a rosszfiút keresik, amit igazából definiálni nem tudnak, de kézfejen vagy nyakon lévő tetoválás már egy plusz e tekintetben
5) heti szinten más kúrja őket
Ez így együtt vagy külön külön.
Tapasztalatokból beszélek.
Mert társkerősön a maradék eszüket is elveszítik.
Kapnak egy csomó levelet és túlértékelik magukat.
Nekem írt olyat normálisnak tűnő nő, hogy azért nem válaszolt napokon át, mert túl sok levélre kellett válaszolnia. Nyilván azt válaszoltam, hogy akkor én is más nőkre fogok koncentrálni. Aztán megsértődött.
Volt olyan normálisnak tűnő nő, akitől megkérdetem, hogy mivel foglalkozik, de nem válaszolt értelmesen. Mégis megkérdezte, hogy én mivel foglalkozom. Nyilván ugyanazt válaszoltam. Aztán megsértődött.
Volt olyan normálisnak tűnő nő, akivel minden passzol, adott egy elérhetőséget. Majd 5 perc múlva mindenhonnan letiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!