Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ijesztően sok a gyerekét egyedül nevelő anyuka társkeresőn. Ha nem is minden 2., de minden 3. Most ez komoly, hogy fognak valakit találni?
A legdurvább az volt, mikor valaki 26 évesen 2 gyerekkel már párt keres... nem is értem. Pont arról szól a világ, hogy sokan 30 felett mernek 1 gyereket vállalni, vagy annyit se, másoknak meg összejöt a gyerek, de a pasival off-oltak?
És akkor választhatok, hogy maradok egyedül vagy összejövök más gyerekét nevelni...
40-es, azért te is tudod, hogy ez nem igaz.
Van olyan férfi akiről szinte biztosan lehet tudni, hogy sosem csalna meg, csak azok többnyire nem izgalmasak a nőknek. Ezért inkább egy izgalmas pasinak szülnek, aki aztán megcsal vagy lelép, utána meg elvárná a nő hogy más férfi tartsa el és nevelje a gyerekét.
Na most én azért nem leszek az a férfi aki más gyerekét neveli, mert nem éri meg semmilyen nőért sem. Nem csak elvekről van szó (bár lehetne arról is szó bőven), de amúgy kb. havi 10 lakásos prosti kijön egy gyereknevelés árából. Ami 10 különböző puncit jelenthet, nem mindig ugyanazt. A férfiak pedig úgy vannak genetikailag kódolva, hogy a változatosságra vágyik mindenki, van aki tagadja van aki kevésbé, de ösztönös szinten mindenkibe benne van ez.
Dehogy nem igaz.
Ami nem igaz az épp az, hogy szinte biztosan lehet tudni ki az, aki sose csalna meg. Nem, nem lehet. Nagyon sok olyan férfi és nő ment már félre, akiről biztosan állította nem csak a párja, de még a komplett baráti társasága is, hogy kizárt, hogy ilyet tenne, aztán mégis.
Nem mellesleg az, hogy egy férfi éppenséggel hűséges, nem feltétlen elégséges egy párkapcsolathoz, lévén hogy sok más tényező is számít. Nem hittem volna, hogy ez külön magyarázatra szorul.
Lehet pl hűséges, ha közben meg agresszív vagy birtokló vagy extra féltékeny stb stb. És nem, nem lehet minden emberről lehet megállapítani, hogy x év múlva is vajon olyan lesz-e, amilyen ismerkedéskor, főleg h sok beteg elméjű szerepet vesz fel, hogy elcsábítsa a kiszemeltjét és csak hónapok, akár évek múlva mutatkozik meg a valódi énje.
Olyan pasik is léptek már le család mellől, akik jobban akartak gyereket, mint a női tag, szóval hagyjuk már ezeket a sallangokat, a világ nem fekete-fehér!
Nem, az sem igaz, h minden nő eltartót keres a gyerekének. Ahogy szerencsére vannak bőven olyan férfiak is, akiknek sikerült lemászni a fáról és akiket nem az ösztöneik vezérelnek és nem az a céljuk, hogy minél több nőt megfektessenek. Ettől függetlenül semmi baj azzal, ha valaki nem akar gyerekes nővel kezdeni, én se kezdenék soha gyerekes pasival, de hülyeségeket ne beszéljünk már.
Szerintem meg mellébeszélés és férfiakat hibáztatás helyett lenne itt egy sokkal fontosabb téma, beszéljünk inkább erről:
"A Journal of Family Psychology 2009 áprilisában megjelent tanulmánya szerint "a férfiak a génjeik továbbadása érdekében kétféle stratégiát választhatnak. Az egyik a <<gazfickó>> stratégia, amit a legtöbb férfi szíve szerint követne, ami azt jelenti, hogy minél több nővel szexelni, majd továbbállni. Mivel a nők választanak, így ez a stratégia csak a jóképű férfiak számára elérhető. Aki erre nem képes, az belekényszerül az <<apa>> stratégiába, azaz, hogy hosszútávon biztosítja a saját és a <<gazfickó>> gyerekei felneveléséhez szükséges környezetet. Ám a nők emellett is hajlamosak a <<gazfickó>> férfiakkal szeretői viszonyba kezdeni, mert tőlük várják a jó géneket"."
Szóval kedves nők, ti hogy gondoltátok hogy gazfickóknak csináltok gyereket ösztönből, aztán a férfiakat hibáztatjátok amikor egy ilyen gazfickó lelép? Ami mellesleg borítékolható, mert így működnek. Mégis csomó nő erre vágyik és bármi áron teper értük, felcsináltatva magát, akár úgy is annak a téves illúziónak a tudtában, hogy majd a gyerekét egyedül neveli. Mert ennyire ösztönszinten van, hogy neki kellenek a gazfickó génjei.
Ennék már csak az a gázabb amikor összeáll valami rendes apa figurával, akit felszarvaz, és nevelgetheti titokban egy gazfickó által csinált kakukkfiókát.
Szóval ez miért lenne a férfiak hibája? Teljesen számító és ösztönszintűen primitív női viselkedés. Ez a baj a túltolt feminizmussal is, hogy az ilyenfajta hipergámiának enged szabad utat.
Ugyan már, ilyen hogy fordulhatna elő, hogy egy nő megcsalja a férfit? Maximum akkor, ha a férfi direkt választ egy hűtlen luvnyát a rendes, hűséges nők helyett. De hát nekik ez kell, az olcsó ribik, akkor is, ha megcsalja, és mástól lesz terhes. Inkább neveli más kakukkfiókáját, mint hogy egy rendes lánnyal álljon össze. Pedig első ránézésre ki lehet szűrni, hogy a csaj szét fogja csalni.
Én egy gyerekes novel vagyok egyutt, 30f. Igazabol azert jottem vele ossze mert nagyon szep no es jo lelku.
Eloszor nekem is nagyon fura volt, de eltelt egy ev es mar megszoktam. Persze nehezebb , valtoztatni kell az eletritmuson de ezt mindenkinek tudni kell hogy birja e vállalni vagy nem.
Én nekem volt egy hosszu kapcsolatom amibe a no kijelentette hogy nem akar gyereket, 4 evig voltunk egyutt majd kulon mentunk, idegileg kicsinalt.
Ez a no legalabb nem idegesit , nem szol bele semmibe , nem akaratos.
Raadasul egy jo 10/9 es csaj.
En mar elfogadobb vagyok , sok sok parkapcsolati trauma utan. Az ember majd latja hogy hol.erzi jol magat. Az meg hogy mas porontyat neveled hulyeseg, mert a sajatodat is fogod ha szeretnel gyereket , ha meg nem akkor se igy se ugy nem jon ossze gyerekes novel. Nekem ez ujdonsag is volt, en is tiltakoztam hogy gyerekes novel legyek, raadasul jo egzisztenciam van, a lanyok is szeretnek, de ez van.
Massal se jobb, mindenhol vannak nehezsegek ha van gyerek ha nem, valahogy azt gondolom mindenki ugyanoda jut barkivel is indul el. Nagyon jol tudjuk minden kapcsolat ugyanazon az uton halad csak vagy egyutt vagy kulon vegzodik, ezert nem is kell hatalmas alomvilagot felepiteni es a tokeletest keresni MERT NiNCS!!
En hos szerelmes tipus voltam eveken át és most ugy jo kapcsolatban lenni hogy tisztán látok.
Szoval a vegszo: ez egyeni dontes, es az eletedet elbaszni nem egy zabigyerek fogja hanem te magad, nincs tokeletes.
Kérdező! Van valami ami az én szememet még ennél is jobban bántja, azok pedig a kapcsolatban fentlévő nők társkereső oldalon. Miért van fent olyan nő társkereső oldalon aki kapcsolatban van és az van neki ott beállítva? Interneten megismert férfival akarja megcsalni jelenlegi barátját, vagy érzi hogy a jelenlegi kapcsolata romokban van, elmúlt a szerelem és hűtlenség miatt már keresi a következő jelöltet?
Ha ez így van azaz a második lehetőség az igaz akkor rossz a sorrend. Először szakítunk a jelenlegi párunkkal és csak utána regisztrálunk fel internetes társkeresőre!
Ebben nincs semmi új. Nőként már megszoktuk. A társkeresőn fent lévő pasik minimum fele házas. Ha azt is beleveszed, aki "csak" foglalt, akkor olyan 2/3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!