Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ijesztően sok a gyerekét egyedül nevelő anyuka társkeresőn. Ha nem is minden 2., de minden 3. Most ez komoly, hogy fognak valakit találni?
A legdurvább az volt, mikor valaki 26 évesen 2 gyerekkel már párt keres... nem is értem. Pont arról szól a világ, hogy sokan 30 felett mernek 1 gyereket vállalni, vagy annyit se, másoknak meg összejöt a gyerek, de a pasival off-oltak?
És akkor választhatok, hogy maradok egyedül vagy összejövök más gyerekét nevelni...
9: milyen értékrendem van? Mesélj róla.
Persze, hogy van joga fent lenni, csak nem látom, hogy ha egy pasinak már szült, akkor majd pont most fogja megtalálni az igazit.
Ne gondold ezt kis cicám, folyton ugyanazok a gyerekes nők vannak fenn évek óta, miközben nekem jó pár szexkapcsolatom volt.
Jaa, azt nem mondtam, én csak dugni megyek fel ilyen appokra. Kb ezért vannak amúgy, de mindegy.
Ja, biztos normális nő az akinek 26 évesen 2-3 gyereke van. Ezt úgy hívják hogy "white trash" vagy cigány. Normális nők nem szülnek 26éves korukra 3 gyereket a mai világban.
Femináci barátunk csak kiáll a neméért. :D
"A férfi és a nő 2013-ban kötött házasságot, közös gyermekük is született. Együtt nevelték a nő korábbi kapcsolatából 2003 októberében született lányát is. A férfi 2014-től, amikor a gyermek még nem töltötte be a 12. életévét, szinte napi rendszerességgel molesztálta."
ennél a sztorinál nemcsak az apuka nem volt már képben, hanem a nő olyan jól választott új pasit, hogy az megerőszakolta a lányát a korábbi kapcsolatából...
Ez már tényleg a legalja. Szerinted ebben is a nő a hibás?
Véletlenül sem azok a betegek, akik például itt is naponta reklámozzák, hogy tinilányokra izgulnak.
Véletlenül sem az a gond, hogy rengeteg a beteg állat.
Ja, és igen, személyes érintettség miatt húztam fel magam. 14 évesen megerőszakolt a nevelőapám. Aki 3 éves korom óta nevelt, és "úgy szeretett, mint a sajátját".
Hidd el, belelátok: orvos, üzletember, diolomás értelmiségi családból, és az "édesapa" a saját lányával vagy a fiával is megteszi. Aztán megy a sopánkodás, hogy senki se hitte volna róla, olyan tisztességes családapa.
Ilyen esetben is a nő a hibás, mikor beadja a válást, ugye?
És a gyerekét elhajító, félrelépő férfiakról mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!