Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ijesztően sok a gyerekét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ijesztően sok a gyerekét egyedül nevelő anyuka társkeresőn. Ha nem is minden 2., de minden 3. Most ez komoly, hogy fognak valakit találni?

Figyelt kérdés

A legdurvább az volt, mikor valaki 26 évesen 2 gyerekkel már párt keres... nem is értem. Pont arról szól a világ, hogy sokan 30 felett mernek 1 gyereket vállalni, vagy annyit se, másoknak meg összejöt a gyerek, de a pasival off-oltak?

És akkor választhatok, hogy maradok egyedül vagy összejövök más gyerekét nevelni...

2023. dec. 1. 18:30
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

de ha reklámozza a beteg állat, hogy tinilányokra izgul, miért ad neki esélyt a nő?

leírtam már, ha a nőknek ilyen jó az emberismeretük, mint mondják, a női megérzés, akkor talán ezt a tulajdonságukat a párválasztásban is alkalmazni kellene

velem nyugodtan egyetérthetnél hogy az ilyen férfiakat heréljék ki, csak még mindig ott járunk, hogy a nők adnak nekik esélyt

2023. dec. 1. 19:48
 22/51 anonim ***** válasza:
85%

Ezeket olvasva vajon hány fiatal anya dönt úgy, hogy boldogabb egyedül? Én is eljutottam oda, hogy egyáltalán nem ismerkedek. Mondjuk én nem váltam, hanem özvegy vagyok. Viszont van két kicsi lányom. Ők az életem. Sose tenném ki őket annak, hogy hozzátok hasonló a közelükbe kerülhessen. Tényleg gomba módra szaporodtak a betegek.

Viszont akkor nem kell telesírni a netet, hogy tízszeres a férfitöbblet, és szűzen fogtok meghalni. Jobb is az így.

2023. dec. 1. 19:49
 23/51 A kérdező kommentje:
Mármint én ugyanolyan beteg vagyok a szemedben, mint a nőket és gyereket erőszakoló férfiak? Oké.
2023. dec. 1. 19:52
 24/51 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező,

Engedd el ezeket a feminácikat, a legtöbbje dagad, panel proli akinek nincs jobb dolga péntek este 20:00kor ettől.

Én pl. most indulok lassan bulizni, ezek meg még hajnalba is fognak válaszolni a kérdésekre.

2023. dec. 1. 19:57
 25/51 anonim ***** válasza:
74%
Téged ez miért érdekel? Ha nem tetszik, húzd balra, gondolom, te annyira jó parti vagy, hogy simán válogathatsz kedvedre az összes többiből. :)
2023. dec. 1. 20:10
 26/51 anonim ***** válasza:
75%
Próbáld ki 1 hétig egyedül. Hozz egyedül döntést. Hallgasd egyedül a sírást. Kezeld egyedül a hisztit. Válassz, melyik gyerek szülőijére mész, mert egyszerre van. Logisztikázd össze a programjaikat. Intézd a betegséget egyedül. Menj az évzáróra egyedül. Válaszolj arra kérdésre, hogy hol az apukája. Utána pedig ítélkezz.
2023. dec. 1. 20:20
 27/51 anonim ***** válasza:
79%

A felfogasod beteg kérdező és az ide kommentelőké hogy a nő a hibás mindenert mert miért nem látta előre hogy megfogják eroszakolni, verni?

Olyan krva okosak vagytok hogy hihetetlen

És ha egy nő elmenekül az őt megcsalo megverő férfitól és már van egy gyereke ti azt varnatok el hogy rohadjon meg egyedül akkor is ha 26 éves

Gusztustalan patkányok vagytok

Halisten nektek nem jut nő vagy csak szexkapcsolat a normális férfi meg néha szerelmes is tud lenni és még a gyereket is elfogadja mert szive is van nem csak pöcse mint nektek

2023. dec. 1. 20:22
 28/51 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Hol van az a rengeteg anyuka? Gyakorlatilag elenyésző a 30 alatti egyedülálló anyák száma.

Megint megy a feszkókeltés a nők ellen. Mi okból?

2023. dec. 1. 20:53
 29/51 anonim ***** válasza:
75%

"Most ez komoly, hogy fognak valakit találni?"

Könnyen fognak.

Vannak szingli apák is akiket nem riaszt el a gyerek. Gyerektelen pasik között is sokan bevállalják.

Te viszont 100x nehezebben fogsz párt találni, mert rohadt ritka a gyerektelen nő a te korosztályodban.

2023. dec. 1. 21:03
 30/51 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem viszont elég sok a gyerektelen nő. Csak az ilyen nő, főleg ha csinos is, nem fog ráfanyalodni a kérdezőre.
2023. dec. 1. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!