Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ijesztően sok a gyerekét egyedül nevelő anyuka társkeresőn. Ha nem is minden 2., de minden 3. Most ez komoly, hogy fognak valakit találni?
A legdurvább az volt, mikor valaki 26 évesen 2 gyerekkel már párt keres... nem is értem. Pont arról szól a világ, hogy sokan 30 felett mernek 1 gyereket vállalni, vagy annyit se, másoknak meg összejöt a gyerek, de a pasival off-oltak?
És akkor választhatok, hogy maradok egyedül vagy összejövök más gyerekét nevelni...
Társkeresőn qurva nagy a férfitöbblet, meg úgy általában a húspiacon. Ugyanis egyre több nő dönt úgy, hogy nem kell az életébe egy perverz, akinek arról szól az élete, hogy mibe dugja a farkát.
A kecskéknek is hagyjátok békét, állatkínzó perverzek! Vegyétek valami olcsó műpuncit, és pont azt nyújtja, amire vágytok!
A gyerekes nők az a pont ahol én is azt mondom, egyszerűen nem éri meg. Bizony a nők tehetnek arról, hogy egy olyan férfit választottak aki elhagyta/megcsalta őket, mert lássuk be az őszintét, lehet tudni azt előre egy férfiról hogy megcsalós-e vagy nem. Rengeteg hűséges típusú férfi meg ott van magányosan.
Ráadásul ezek a gyerekes nők legtöbbször eltartót is keresnek, aki anyagilag is segít neki nevelni a gyerekeit. Tehát ilyen kapcsolatért már végképp nem éri meg feladni a szabadságodat is egy punciért, akkor már ott vannak a prostik. Ja, hogy a prosti az nem téged szeret? A gyerekes nők sem, azok is ugyanúgy a pénzét szeretik a következő pasinak. Főleg amilyen drága egy a gyereknevelés manapság.
Én 30 éves férfiként összejöttem egy gyerekes nővel. Nem vagyok rá büszke, túl magányos és elkeseredett voltam, életem első kapcsolata volt és kellett a tapasztalat, jó volt vele a szex
Nem tartottam el, de akkor is megalázó egy ilyen kapcsolat, meg tudom érteni az itteni férfivéleményeket. Habár én bőkezű odaadást és szeretetet tapasztaltam, de alap hogy csak második lehet a nő számára a férfi
Plusz maga a helyzetet hogy más porontyát kellene a nyakamba venni, nem veszi be a gyomrom nekem sem, még akkor is nyomasztó érzés ez ha jól kijövök a gyerekkel. Mondjuk ha nem jössz ki a gyerekkel akkor instant az anyjával sem fogsz tehát ez alap úgymond.
Most nem akarok ellenséges lenni a gyerekes nőkkel ugy általában, de egy gyerektelen nő sokkal jobb választás alapból. Az az ijesztő hogy annyira brutális az érték-különbség férfi és nő között hogy egy normálisan kinéző gyerekes nő is előbb talál párt mint egy átlagosan kinéző egyedülálló férfi
Így ezekkel a feltételekkel pedig a társkeresést a férfiak számára tökéletesen felesleges dolognak találom. Egyedül sokkal jobb
"Én pl. nem csalnám meg a párom, nincs is kapcsolatom, túl jófiú vagyok, ezért nem vagyok érdekes a nőknek."
Tipikus idióta duma😅
Senki nem kötelez senkit arra, hogy gyerekes nővel jöjjön össze. Nem húzod jobra és ennyi. A legtöbbnek kinn van, hogy van gyereke.
Nekem meg ha felmennék arra az oldalra beszelgetni is kellenék...merthát ugye a csóró vagyok, anyicinál lakom, lusta és unalmas vagyok nincs kinn😄.
A Journal of Family Psychology 2009 áprilisában megjelent tanulmánya szerint "a férfiak a génjeik továbbadása érdekében kétféle stratégiát választhatnak. Az egyik a <<gazfickó>> stratégia, amit a legtöbb férfi szíve szerint követne, ami azt jelenti, hogy minél több nővel szexelni, majd továbbállni. Mivel a nők választanak, így ez a stratégia csak a jóképű férfiak számára elérhető. Aki erre nem képes, az belekényszerül az <<apa>> stratégiába, azaz, hogy hosszútávon biztosítja a saját és a <<gazfickó>> gyerekei felneveléséhez szükséges környezetet. Ám a nők emellett is hajlamosak a <<gazfickó>> férfiakkal szeretői viszonyba kezdeni, mert tőlük várják a jó géneket".
39F incel
30
Gyerekmentes van sok, nem gyerektelen. A gyerekmentes nem akar soha gyereket. A gyerektelen akar majd.
Annyira aranyos, mikor olyan "férfiak" mondják meg a tutit a kanapéról, miszerint az összes tönkrement kapcsolat miatt csak és kizárólag a nők a hibásak/felelősek, akik amúgy jó eséllyel nőt még nem láttak közelről.
Nem, egyáltalán nem lehet mindig, minden körülmények között, hogy az az adott férfi a jövőben meg fog-e csalni pl. De tovább megyek, nem mindenki olyan tökéletes emberismerő ám, hogy egyből levágja, hogy az a férfi a jövőben esetlegesen bántalmazó/agresszív stb lesz, ugyanis az ilyenek sokszor nagyon jól meg tudják játszani magukat és előadják a szerepüket a "beetetés" időszakában. Azt meg hagyjuk már, hogy szegény hűséges férfiak ott vannak magányosan.. Ja aha, hányszor derült már ki állítólagos hűséges férfiról, hogy félrekefélget. Pont azokról szokott csomószor kiderülni, hogy erősen defektes valamilyen téren, aki döngeti a mellkasát, hogy bezzeg ő milyen jó parti lenne, ő aztán hűséges, kedves, rendes, aztán kiderül, hogy jaaa mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!