Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törpe férfiként (177 cm) hátrányban vagyok a mai fiatal sracokkal szemben?
“Az, hogy a nők szerint mi számít magasnak és az, hogy a statisztikák szerint mi számít magasnak, az két különböző dolog. A nők általában 180, de még inkább 185 cm felett képesek obsesselni egy férfi magasságán, tehát őket tekintik magasnak.”
Mert a 176 cm-es átlag férfi magassággal (amiben ugye az idősebb korosztály is benne van) rendelkező Magyarországon 180-185 centitől magas egy pasi, ebben nem találok semmi meglepőt, de még csak szubjektívet sem.
Amúgy meg tudtommal nem csak magasak és törpék léteznek, hanem van egy elég széles átlagos tartomány is, amibe a kérdező is teljesen beleillik a 177 centijével.
A kommented többi részével egyetértek.
Mondjuk kb. 140 cm a törpe.
A te magasságod teljesen normális, jó.
XD törpe :DDD
És még humora is van
En 165 vagyok akkor en mar hiper torpe vagyok😞 160 magas csajoknak sztem
Simam jo vagy 177 cm vel nincs miert sirni😀
1.
A magasság előny van egy magas kollégám akinek a látványától el élveznek a csajok láttam saját szemmel hogy harabdálja a csaj az alsó ajkát el pirul és ha a srác nem látja a csajok folyamatosan nézik. Szólva óriási + tud lenni.
2.
Az exem 160 alatti kis törpe csaj imádja a 180+ pasikat meg is mondta, most az új pasi 180+.
Ezek alapján a példák alapján számítanak a centik!
Én 175 vagyok lehet élni így el vagyok csak tudni kell a limitációkat.
Az össz kép a fontos nagyon mikor 70 kg voltam és gyúrtam rám is csorgatták a nyálukat a csajok, most, hogy 105 kg vagyok inkább csak nevetnek rajtam xd de én is tudom hogy egy kis 🐖 vagyok de nem érdekel 😁.
177 centi magasan átlagos magasságú vagy, nem törpe.
A siralomvölgy 170 centi alatt kezdődik.
A nők alapból utálják az alacsony férfiakat. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!