Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törpe férfiként (177 cm) hátrányban vagyok a mai fiatal sracokkal szemben?
22. Kissingernek sem azért lett alacsony és csúnyábbként magas és helyes felesége, mert a nő annyira vonzódott hozzá külsőre, vagy mert annyira "jó" "személyisége" volt.
El kéne már ezt az "átlagférfi" gondolkodást felejteni, hogyha egy nő együtt van egy férfival, akkor az a nő biztos nagyon vonzódik ahhoz a férfihoz. Megsúgom neked, hogy a legeslegtöbb nő nem azért van együtt a férjével, mert annyira megőrül érte és őszintén vonzódik a kinézetéhez. Tudom elég depresszív és szomorú, hogy ez a valóság, de szembe kéne nézni mégis ezzel, nem pedig tagadásban élni.
Mert akkor találhatnék egy magasságfétises nőt! Akinek minden a magasság!
Ahogyan vannak olyanok is akiknek majdnem a :
- diploma
- nagy broki
- jóképűség , trendi ruhákkal
- vekonysag vagy izmosság
- hatalom , pénz ,
- autó megléte
Sok féle nő létezik. De ha valamiben van egy kiemelkedő tulajdonságod akkor célirányosan lehet menni olyan nőket keresni akik az adott dolgot tartanak a legfontosabbnak!
27.-re, a kérdezőnek.
Oké, 180 vagy, vagy 190. Megtetszik a nő. De kevesli, mert neki 210 kell. Akkor?
Vagy ha közli, hogy rendben, szép magas vagy a 185-el, menjünk fel hozzád, hol a kocsid? Na..., hol van? És milyen? És van lakásod?
Nekem van haverom, aki 190, szikár, sportos, izmos. Ő tényleg olyan, és ez nem vicc, hogy odamennek hozzá a nők, meg a szórakozóhelyen italt küldenek neki, meg követik a WC-re! Viszont hiába diáklány vagy 2 diplomás orvos MILF, egyik sem marad vele, még 1 dugásra sem nagyon, amikor megtudják, hogy őr, és az anyjával él egy panelben. És ez nem mese!
29
Pedig eléggé mese szerű. Elő e add már hogy hétköznapi egyszerűmelós embereknek alacsonyan , pocakkal semelyiknek nincs családja. 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!