Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen csávóval leállnátok?
Figyelt kérdés
Nagy dilemmában vagyok vele kapcsolatban, kérlek segítsetek. Egy 29 éves csávóval ismerkedek és nem tudom hogy mi tévő legyek.
Pozitív tulajdonságok:
- nettó 470-et keres, de a diploma után ez magasabb lesz (prémiumokkal, havi nettó 600)
- 190 cm magas
- két nyelven beszél
- jelenleg egyetemet csinál, elég motivált.
- kedves
- törődő
- 95kg és 187 cm
Negatívumok:
- videójátékozik, hetente 2-3 órát
- anyjánál él, most gyűjt lakáshitelre, jövőre akar venni lakást
- sok a munkája
- sok időt vesz el tőle az iskola
- egy 15 éves autója van
- átlagos testalkata van
Ti mit tennétek a helyemben?
2023. nov. 29. 08:46
51/57 anonim válasza:
49. Es ha valoban no vagy akkor fogalmazd mar meg hogy neked s magad fajtaknak miert jarna alanyi jogon a haz auto?:D Te milyen erteket kepviselsz? Te kivel laksz? Milyen iskolad van? Hallgatlak:D
52/57 anonim válasza:
Irigyelheted is. Manapság kuriózum az épelméjűség.
53/57 A kérdező kommentje:
51 - már leírtam, jól nézek ki és ennyi, ez bőven elég ezen igények felállításához, attól függetlenül hogy egy 2005os fabiam van és anyámnál élek meg 350 a nettó keresetem.
2023. nov. 30. 16:37
54/57 anonim válasza:
Jól van már kedves hoki király
55/57 A kérdező kommentje:
Nem hokizok, nincs kukim :)
2023. nov. 30. 16:41
56/57 anonim válasza:
Hát akkor csak hazudsz a nevedben xdd
57/57 anonim válasza:
Fölösleges reagálni a masztimatyi incelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!