Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen csávóval leállnátok?
Nagy dilemmában vagyok vele kapcsolatban, kérlek segítsetek. Egy 29 éves csávóval ismerkedek és nem tudom hogy mi tévő legyek.
Pozitív tulajdonságok:
- nettó 470-et keres, de a diploma után ez magasabb lesz (prémiumokkal, havi nettó 600)
- 190 cm magas
- két nyelven beszél
- jelenleg egyetemet csinál, elég motivált.
- kedves
- törődő
- 95kg és 187 cm
Negatívumok:
- videójátékozik, hetente 2-3 órát
- anyjánál él, most gyűjt lakáshitelre, jövőre akar venni lakást
- sok a munkája
- sok időt vesz el tőle az iskola
- egy 15 éves autója van
- átlagos testalkata van
Ti mit tennétek a helyemben?
Miért lenne kamu kérdés? Nem láttam ehhez hasonló elvárásokat.
Amúgy meg engem úgy neveltek hogy a férfi tartsa el a családot, ha 470el számolok és 120 a törlesztő, akkor csak 350 marad, abból meg nem lesz sok minden, nyaralás tuti nem. Én pont ennyit keresek, tudom nagyon jól.
Bárki elhiszi ezt a trollkodást?
Incike, senkit nem hat meg, hogy megint be akarod feketíteni a nőket.
Az a baj, hogy te és a cimboráid tized ennyi pozitívumot sem tudtok felmutatni, amit leírtál, csak a mamahotelt.
A nők nem így viselkednek, ahogy te azt most próbálod sugallni. Látszik, hogy semmilyen tapasztalatod nincs nővel, és csak a fejedben lévő fantazmagóriákat vetítgeted.
Szerintem is troll kérdés, egy nő nem így fogalmaz.
Amiket leírtál, azokból nem derül ki sok a személyiségéből, hogy vajon milyen társ lenne, így releváns választ nem lehet erre adni.
Negatívumok:
- videójátékozik, hetente 2-3 órát
Ez nem sok. Hetente???
- anyjánál él, most gyűjt lakáshitelre, jövőre akar venni lakást
Majd lesz lakása, tesz érte. Neked van?
- sok a munkája
Na ja, az emberek dolgoznak, hogy előrébb jussanak. Egy lusta jobb lenne?
- sok időt vesz el tőle az iskola
Lásd az előzőt. Építi a jövőjét.
- egy 15 éves autója van
És neked?
- átlagos testalkata van
És?
Az az érzésem, hogy ezt a kérdést maga a "csávó" írta ki.
Átlagos testalkatú, 187 cm és 95 kiló.
Te most tulajdonképpen magadnak mondtál ellent. Vagy én nem kifejezetten értem, hogy az egyik miért pozitív a másik meg miért negatív. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!