Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen csávóval leállnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen csávóval leállnátok?

Figyelt kérdés

Nagy dilemmában vagyok vele kapcsolatban, kérlek segítsetek. Egy 29 éves csávóval ismerkedek és nem tudom hogy mi tévő legyek.

Pozitív tulajdonságok:

- nettó 470-et keres, de a diploma után ez magasabb lesz (prémiumokkal, havi nettó 600)

- 190 cm magas

- két nyelven beszél

- jelenleg egyetemet csinál, elég motivált.

- kedves

- törődő

- 95kg és 187 cm

Negatívumok:

- videójátékozik, hetente 2-3 órát

- anyjánál él, most gyűjt lakáshitelre, jövőre akar venni lakást

- sok a munkája

- sok időt vesz el tőle az iskola

- egy 15 éves autója van

- átlagos testalkata van

Ti mit tennétek a helyemben?

2023. nov. 29. 08:46
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

De én nem értem, hogy lehet a lista elején még 190 magas a lista végén meg már csak 187.

Amúgy azon túl hogy kevés szabadideje, egy darab negatívumot nem írtál, legalábbis az én szememben.

Fizetése mondjuk kicsi, kicsi is lesz, de lehet Magyarországon elég annyi, nem értek hozzá. Ahol én lakok, ott 2000 euró az átlagosan kis fizu, annyit keresünk most még férjemmel, raktáros kulimunkásként. És az is egy 150 ezer forinttal nagyobb mint az ő 600-a lesz. Szakmai munka 3000 euró nettónál fog kezdődni.

2023. nov. 29. 10:46
 22/57 anonim ***** válasza:
59%

Kíméld meg a srácot magadtól

Heti pár óra játékot is sajnálsz tőle, lenézed mert öreg az autója, lenézed mert épp az anyjával él (jó tudom az utóbbi halálos bűn nálatok)

Épp most hagytam ott egy ilyen szutykot, egyedül is boldogabb lesz ő is, mint egy ilyen egoista aljadékkal

2023. nov. 29. 11:00
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

21

Magyarországon valami 300k az átlagfizu. Az itteni bérek mindig rosszabbak, mint pl. Ausztriában, nem érdemes így összehasonlítani. Nem véletlenül mennek annyian külfökdre dolgozni.

2023. nov. 29. 11:03
 24/57 anonim ***** válasza:
97%
És van még olyan, aki elhiszi, hogy ez az incel nem troll, hanem egy "valódi" nő...🤔
2023. nov. 29. 11:13
 25/57 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem kamu a kérdés... a "negatívumok", amiket leírtál rohadtul NEM azok!!!!

A sok munkához külön kiemelném, hogy nyilván abból gyűjt a lakásra, az iskola esetében szintén az előbbre jutás.

Kérdező, ha ez neked komoly dilemma, akkor veled van a baj!

40/N

2023. nov. 29. 11:27
 26/57 anonim ***** válasza:
22%
Te jo kis számito emberke vagy .. remelem nem all le veled a fazon
2023. nov. 29. 11:46
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus incel kamukérdés. Most amúgy 187, vagy 190 centi magas? Amúgy sem járkálumk mérőszalaggal (mi nők), honnan tudnád ilyen pontosan? És a súlyát? Talán mérlegre állítottad az első randin? A többit meg nem is kommentálom. Jó, hogy a farokméretet nem adtad meg 😂. Nőket lejáratni akaró troll vagy, semmi más.
2023. nov. 29. 11:58
 28/57 anonim ***** válasza:
0%
A nok szamolni se tudnak hitel torlesztest es rohadtul nem erdekli ennyire pontosan a ferfi magassaga meg a sulya es az anyagi helyzete !!! Ez nagyon nagy kamu!
2023. nov. 29. 11:58
 29/57 anonim ***** válasza:
16%

Nagyon remélem, hogy kamu, mert ha negatívum, hogy hetente 2-3 órát bármely hobbira szán valaki, és az is, ha dolgozik és közben a fejlődés érdekében iskolába is jár, akkor bizony tényleg bekaphatja a női nem úgy ahogy van.

Mielőtt a mostani munkámban elkezdtem dolgozni, 160e Ft körül kerestem és otthon laktam. Majd egy évig látástól-vakulásig tanultam, kitanultam egy új szakmát és most abban dolgozom 600+ nettóért, lassan összejön albérlet mellett is egy lakás önerő, és nem száraz kenyéren és vízen élek addig sem. Persze nem egy 150 nm-es házat fogok venni a Rózsadomb tetején, csak egy 45-50 nm-es lakást egy megyeszékhelyen.

Úgyhogy ha ez ennyire negatívum, mert "jaj nem tudunk ide-oda menni mert mindig csak a gép előtt ülsz" (lásd első, második válaszoló), az ne jöjjön majd beülni a készbe, amikor már ott a lakásom.

2023. nov. 29. 13:31
 30/57 A kérdező kommentje:

Nem kamu, végül dobtam, de nem ezen kommentek miatt.

Nekem kell a pénz, a fészek és a sok velem töltött idő, ha valaki ezt nem tudja hozni, az KUKA.

Köszi a támogató kommenteket!

Üdv.

Fanni

2023. nov. 29. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!