Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik ti leállnátok egy 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti leállnátok egy 15 éves csajjal 30 évesen?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és mindenki többnek néz.A strandon a 30 -as és a feletti pasik jönnek oda hozzám...Mi a büdös francot képzelnek?
2011. aug. 28. 08:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy többnek nézel ki, akkor szerinted mit képzel? Hogy vagy 20-25 éves és simán összejöhetne a dolog. Ha odamennek mondd meg, hogy hagyjanak stb. vagy mondd, hogy 15 vagy és idegenekkel nem akarsz szóba állni.
2011. aug. 28. 08:39
 2/20 A kérdező kommentje:
Na ez a pasi kb.30-35 lehet strandon dolgozik egy étterembe egész nyáron látott meg minden a minap bejött a vízbe bentvoltam és bámult...kimentek az öcsémet becserkészték és elmondta nekik h 15 vagyok és utána is csak néz és vigyorog mi a jó büdös francot képzel?Nem szégyelli magát?
2011. aug. 28. 08:42
 3/20 anonim ***** válasza:

1. ha mindenki többnek gondol, akkor ő is azt gondolta, hogy golyóérett vagy

2. nézz meg pár 15 éves tinitlányt, egy harcedzett útszéli prosti is elbújhatna némelyik mellett, ahogy viselkedik, ahogy öltözik, stb, és sorra másznak rá a 30-as pasikra. Lehet, hogy neki is vannak előítéletei a 15 éves lányokkal kapcsolatban

3. mit vártál, kiket fog megnézni egy 30-as pasi, majd biztosan a 40-50 éves vén tyúkokat, mert ők már örülnek is neki??

2011. aug. 28. 08:46
 4/20 A kérdező kommentje:
Jó de hiába gondolt többnek tudja h mennyi vagyok és mit gondol h majd megb....hat?hát rosszul gondolja szeritem ez gusztustalan...
2011. aug. 28. 08:49
 5/20 anonim ***** válasza:
Ha tudja, hogy 15 vagy, abból nekem az jön le, hogy pedofil lehet... kerüld el.
2011. aug. 28. 08:49
 6/20 A kérdező kommentje:
Nemhszem....
2011. aug. 28. 08:50
 7/20 anonim ***** válasza:

Akkor mit hiszel? Most nem azért, de te beszélsz vele, simán lehet normális, de egy pedofil is, mi ennyiből nem tudunk semmit megállapítani...

Amúgy egy normális 30 éves férfi nem áll le egy 15 éves lánnyal.

2011. aug. 28. 09:20
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem szólított le csak egész nap nézi hova megyek a strandon ha arra amerre van akkor kiáll és néz...
2011. aug. 28. 09:23
 9/20 anonim ***** válasza:

Na kedves gyerekek. Én 30 éves vagyok, és egy olyan utcában élek, ahol van egy gimi. Reggelente gyakran látom a tizenéves csajokat vonulni a gimibe, és bizony, van pár köztük, akiket nagyon szívesen megkúrnék.

Szerintem ebben semmi gáz nincs, minden pasi izgul az ilyen kiscsajokra. Na most a lányok meg eléggé változóan viselkednek, vannak akiknek egyenesen imponál, hogy egy 30 éves mászkál utánuk és dugja őket. Van akinek meg nem. De ez nem ok arra, hogy ne is próbálkozzunk :D

2011. aug. 28. 10:31
 10/20 A kérdező kommentje:
engem nem zavar h néz mert nézzen de tuti azis megfordul a fejébe h milyen jó lenne megkurni.....
2011. aug. 28. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!