Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen csávóval leállnátok?
Nagy dilemmában vagyok vele kapcsolatban, kérlek segítsetek. Egy 29 éves csávóval ismerkedek és nem tudom hogy mi tévő legyek.
Pozitív tulajdonságok:
- nettó 470-et keres, de a diploma után ez magasabb lesz (prémiumokkal, havi nettó 600)
- 190 cm magas
- két nyelven beszél
- jelenleg egyetemet csinál, elég motivált.
- kedves
- törődő
- 95kg és 187 cm
Negatívumok:
- videójátékozik, hetente 2-3 órát
- anyjánál él, most gyűjt lakáshitelre, jövőre akar venni lakást
- sok a munkája
- sok időt vesz el tőle az iskola
- egy 15 éves autója van
- átlagos testalkata van
Ti mit tennétek a helyemben?
Hát... engem kifejezetten zavarna, ha valaki eltartana. Számomra csak annak van igazi értéke, amiért megdolgoztál, tettél valamit.
#39 vagyok
Ne csináljunk úgy, mintha nem létezne rengeteg ilyen biomassza. Úgy gondolom, hogy a kérdés valós és őszinte. A kérdező egy elmebeteg ptsa.
41. Ez nyilvanvaloan igaz, de ettol meg mai vilagba nagyon sok no gondolkodik ugy hogy azert mert borotvalt a puncia, neki alanyi jogon jar a lakas, kocsi, minden.
Nincs ezzel baj, csak akkor o alanyi jogon mosson fozzon takaritson es meg a gyerekkel is foglalkozzon mint egy hazi rabszolga. Cserebe a ficko megteremti a tobbit. Ja hogy ez nem tetszik holgyek:D Mai vilagba ingyen semmit se adnak. Valamit valamiert
Ennyi, nekünk alanyi jogon jár a tuti.
Barátnőim is így csinálják és be is jött nekik.
43 - Nektek mindenki incel aki nem álszent? :D
"Nektek mindenki incel aki nem álszent?"
Nem. De te biztosan az vagy. Mi is tudjuk, te is tudod, mégis itt égeted magad. :D
Azt gondoltam valós női kérdés ez, de férfiként is olyan egyértelmű hogy egy férfi troll írta hogy én is látom. Ilyeneket nő nem ír vagy mondd mint az itteni kérdező, legfeljebb magában így gondolja, de ki sosem mondja, még anonim körülmények között sem.
De egész ügyes troll meg kell hagyni, egész megtévesztő, csak kicsit túltolta
Dehogy ügyes, dehogy megtévesztő…🥱
Már a legelején a nyelvezetből bőven kiderül, hogy nemhogy nem nő, de köze sem volt soha nőhöz.
Teljesen irreális.
Ami pedig a legviccesebb: amilyen férfit leírt, azt nem utasítanánk vissza.
Remélem, saját magát és az inci haverokat nem említi egy ilyennel egy lapon, mert köszönőviszonyban nincs.
Valós red flagek miatt szoktunk valakit offolni, nem azért, mert heti 2-3 órát játszik, csak mivel incikénk egy agyhalott hatásvadász, egy teljesen szürreális sztorit írt le.
Néhány hülye incel haver meg helyesel is, hogy ez biza a valóság!🤦🏻♀️
Bocs, ha nem hiszitek el h nő vagyok arról nem én tehetek.
Ilyen férfit meg minden normális nő offol, mi az hogy csak ennyit keres meg a többi periféria? Full csóró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!