Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Leállnátok egy olyan pasival akinek hátul hiányos a fogsora?
Mindegyik foga hiányzik hátul? Azért ne :$
Amugy engem nem igazán zavar ha hiányzik egy-két foga, nekem is hiányzik egy hátul.
Csak ne rohadjon meg ne legyen gusztustalan.
1. fog nem rohad hanem szuvasodik, oxidálódik, korrodálódik, de semmiképp sem rohad(max az ideg). Szilárd anyag nem rohad akármennyire is szerves, sőt pont hogy azért fekete, mert a hiányzó zománc miatt egy oxidált védőréteg képződik megakadályozva a további dentinleválást.
2. kérdezem egyszer egy csajtól, amikor a fogakról volt szó, hogy nagyon látszik -e, hogy romlik a fogam(viszonylag elől ráadásul), de azt mondta észre se vette eddig.
3. mint mondtam romlik pár fogam de soha nem volt büdös a szám emiatt, semmilyen szájszagom nincs, és nem is volt soha, csak ha kiszáradt nagyon a szám, de akkor is inkább kaja meg cigi szaga, ugyanis a nyál ha megfelelő összetételű akkor semlegesíti a szagokat.
4. nem kell naponta 3x mint ahogy a reklámokban van fogat mosni, mert akkor egy idő után lecsökken a száj természetes védekezőképessége, és ha egyszer nem tudsz 1 hétig fogat mosni, akkor bizony rögtön bajok lesznek. Ez már csak úgyanúgy működik mint a hajmosás, 3 napnál gyakrabban mosod úgy fog zsírosodni a hajad, hogy akkor már kénytelen lesz olyan gyakran mosni. Igen, az egészségügy a legnagyobb business a világon.
5. megfelelő tápanyagbevitel esetén képes a fog teljes mértékben regenerálni a sérült zománcot, de ugye ezt nem reklámozzák, mert bevételkiesés a fogorvosiparnak. Ugyanígy nem fogják reklámozni azt a cuccot, amit rákensz 1 hónapig az erősen hiányos fogadra, és még a belső dentinréteg is visszanő tőle. De ez még kísérleti stádiumban van, és valószínűleg abban is fog maradni, hacsak nem egyeznek meg a fogorvosiparral, hogy a filléres előállítási költség feletti részt a fogpótlással vetekedő árból a fogorvosipar kapja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!