Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy nézzek ki, hogy sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézzek ki, hogy sokan megbámuljanak az utcán és sokan bepróbálkozzanak nálam?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, 28 éves. Eddig csak neten ismerkedtem illetve még gimiben barátságból lett szerelem. Utcán és tömegközlekedésen nem szólítottak le soha. Suliban se jöttek oda. Egyszer konditeremben odajött egy srác, csak az volt a baj, hogy ő 19 volt én meg akkor 25. Előző munkahelyemen egyszer hajtott rám valaki csak kiderült hogy nagyon nem illünk össze. Nem szoktak az utcán megnézni, nem kapok random bókokat. Az is igaz, hogy nem mozgok férfi környezetben. De minden nőt leszólítanak meg hajtanak rájuk, csak rám nem. Nem tudom mit csinálok rosszul. Ti férfiak milyen nőkre szoktatok hajtani, kiket szoktatok megnézni?
2023. nov. 28. 13:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy igen, teljesen jól mondja a 9-es. Én is sokat gondolkoztam már ezen, hogy bizony a külső csak egy dolog a nőknél, de a kisugárzás az, ami megmozdítja a férfiakban azt a bizonyos bizsergető érzést, vagy hogy is mondjam szépen :)

Én akiket láttam nőket a múltban, akikre igazán sokan hajtottak (átlagosnál többen), nekik mind nagyon erős kisugárzásuk volt a vonzó külső mellett, és ezt tényleg sokan megérzik, különösen ha látják a hölgyet kommunikálni is néhány pillanatra.

2023. nov. 29. 00:31
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nézel ki? Milyen a stílusod?

Azért kérdezem, mert engem folyton megbámulnak, pedig szerintem nem vagyok szép, viszont a külvilág valamiért annak tart.

A stílusom nagyon nőies. Még nők is megnéznek, leszólítanak, megdicsérnek. Azt vettem észre, hogy a férfiaknak is ez tetszik és irtóznak ettől a most divatosnak mondható "boyfriend" stílustól.

2023. nov. 29. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!