Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lassan 20 évesen még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 20 évesen még mindig úgy nézek ki, mint egy 14 éves kislány. Ez miatt sokan gyereknek néznek és nem nőként tekintenek rám a férfiak, ekkora lenne a baj?

Figyelt kérdés
Az arcom nagyon fiatalos, kamasz koromban még pattanásaim sem voltak, későn érő típus voltam, még mindig olyan "baba" tapintású a bőröm, sminkelni nem szoktam magam. Ráadásul csak 157 cm vagyok így észre se vesz senki.

2023. okt. 5. 06:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%
Mutass képet
2023. okt. 5. 06:40
 2/16 Noren1989 ***** válasza:
66%

Nekem speciel nem baj.

Van, aki keresi a babapofit, fiatalos külsőt, annak pl a zsànere leszel.

2023. okt. 5. 06:44
 3/16 anonim ***** válasza:
2023. okt. 5. 06:52
 4/16 anonim ***** válasza:
58%

Teljesen normalis.

Hat ha sminkelnel, kicsit noiesebb lennel

2023. okt. 5. 07:11
 5/16 anonim ***** válasza:
24%

23 vagyok és hasonló, ha nem sminkelek simán elnéznek 15-16-nak pedig lassan már a második diplomám is befejezem:D

Mondjuk én kicsit szoktam általában sminkelni (úgy jobban érzem magam, de nem is mindig), de nem durván, alapozó pl.: sose volt rajtam de még BB krémet se szoktam használni, inkább a bőrápolásra figyelek oda.

Ez genetika, nem nagyon lehet vele mit kezdeni, a szüleim is fiatalabbnak néznek ki, sőt pl.: a 87 éves nagypapám is siman letagadhat egy tizest. Ezt el kell fogadni. Mindig azzal nyugtatom magam, hogy később milyen jó lesz.

A másik, hogy van akinek ez jön be. Vagy bejövök épp ennek ellenére, a lényeg, hogy akinek tetszel annak így is fogsz. Ha esetleg van valaki aki tetszik, annak a társaságában mihamarabb ejtsd el a korod és akkor ez hamar kizárható tényező lesz.

2023. okt. 5. 07:46
 6/16 anonim ***** válasza:
64%
Engem is mindig 16 évesnek néztek mégis lett pasim több is. Örülj hogy fiatalos vagy, 40 évesen letagadhatsz 10 évet! Sminkelj egy kicsit nőiesebben, öltözz úgy és hátha, sok férfi oda van a babaarcért.
2023. okt. 5. 07:51
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Nekem meg barátnőmet (26) sokszor iskolásnak nézik. Múltkor a buszon el akarták kérni a diákigazolványát, mert gyereknek gondolta a sofőr. Külsőre tényleg nem néz ki többnek 18-nál, de eszembe nem jutott, hogy emiatt ne vegyem komolyan, vagy ne nézzem nőnek. Ja, és ő sem szokott sminkelni.
2023. okt. 5. 08:14
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Hasonló... én is mindig letagadhattam volna 5-10 évet. Már 28 vagyok de még mindig van aki azt hiszi gimibe járok. Én is alacsony vagyok, nem sminkelek, babaarcom van, nem öltözködöm elegánsan. Hátrány volt az ismerkedésnél, mert egyrészt idegesített, hogy Tinderen kint volt a korom, és folyamatosan jöttek az üzenetek, hogy TE TÉNYLEG 22 ÉVES VAGY? :O, eleve hazugsággal vádoltak. Élőben olyan volt, hogy megszólított egy srác, tök romantikus volt a dolog, majd közli, hogy ő most lesz 20 éves, tehát 19, én meg akkor voltam 25. Meglepődött, mondta azt hitte annyi vagyok mint ő. Így nyilván folytatás sem lett. Vagy buliban 26 évesen beszélgettem egy 22 éves sráccal és ő még csak táncolni sem akart velem amikor megtudta a koromat, gyorsan lelépett. De úgy az életben mindig hátrány, fel sem merül a pincérekben, hogy alkoholt fogok fogyasztani, ha kérek is, egyből személyit kell mutatnom, már ha nem beszólnak valamit, hogy én bent se lehetnék a szórakozóhelyen, vagy hogy anyukámnak kérem-e a koktélt.

Szóval igen sajnos ez hátrány de azért van akinek bejön pl a barátomnak :D Nekem is bejön ha egy srác a húszas évei végén van és 20nak néz csak ki :D

2023. okt. 5. 08:36
 9/16 anonim ***** válasza:
39%
Egyeseknek kifejezetten bejön az ilyen. Beteg egy dolog, de ez van.
2023. okt. 5. 09:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
31 vagyok és rendszeresen iskolásnak néznek. Én emiatt nem fogok elkezdeni sminkelni mert egyáltalán nem érdekel, de ha téged zavar akkor sminkkel szerintem öregebbnek tűnhetsz.
2023. okt. 5. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!