Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lassan 20 évesen még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 20 évesen még mindig úgy nézek ki, mint egy 14 éves kislány. Ez miatt sokan gyereknek néznek és nem nőként tekintenek rám a férfiak, ekkora lenne a baj?

Figyelt kérdés
Az arcom nagyon fiatalos, kamasz koromban még pattanásaim sem voltak, későn érő típus voltam, még mindig olyan "baba" tapintású a bőröm, sminkelni nem szoktam magam. Ráadásul csak 157 cm vagyok így észre se vesz senki.

2023. okt. 5. 06:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

"TE TÉNYLEG 22 ÉVES VAGY? :O, eleve hazugsággal vádoltak"

Nyugalom csigavér, szerintem csak rácsodálkoztak.

2023. okt. 5. 09:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
..meg mintha a tinder nem a hazugságok és a szépítések platformja lenne xd
2023. okt. 5. 09:47
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Az ilyen nők lesznek kívánatosak még 40 éves korukban is, úgy szültek 2 gyereket....

Úgyhogy a mostani " hátrányból" hamarosan hosszútávú " előnyöd" lesz, hidd el!

2023. okt. 5. 13:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is ez a típus voltam/vagyok, hidd el később nagyon fogsz örülni ennek. Sokáig én is nehezteltem amiért kerek gyerekfejem maradt pedig nagyon vékony voltam, míg a többieknek szép nőies, azért nagyon sokaknak bejöttem úgy is. Aztán egyszer csak azt vettem észre hogy a korosztályom elkezdett hervadni, ráncok, karikák, fáradt tekintet, míg nekem picit vékonyabb lett az arcom, aminek örültem.

37 vagyok jelenleg, senki nem hiszi el, max 27-nek tippelnek, és nem kezdtem el durván sminkelni se hogy kompenzáljam, hidd el a fiatalos külsőnek sokkal több előnye van mintha idősebbnek próbálsz tűnni. Annak örülök egyedül hogy most már nem nagyon kérik el a személyimet, bár többnyire ugyanoda járok bevásárolni, ahol ismernek.

2023. okt. 5. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:
93%

30 éves vagyok. 1 évvel ezelőtt a munkahelyemen azt hitték, 19-21 lehetek, aki épp most esett ki az iskolapadból.

Én is “kicsi” vagyok a 160 centimmel, de már ez az egész nem zavar. Inkább legyek “fiatalosabb”, mint aki ennyi idősen úgy néz ki, mint egy lelakott 40-es.

2023. okt. 5. 15:31
 16/16 anonim ***** válasza:

'Egyeseknek kifejezetten bejön az ilyen. Beteg egy dolog, de ez van.'

Ahogy a 9-es írja, egyes lányok beteges módon gyönyörködnek az idős férfiak ráncaiban, egyesek meg a fiatal csajoknak. Színesek vagyunk, a kor nem számít, csak éljünk!

2023. okt. 5. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!