Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak sokan megbotránko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak sokan megbotránkozva ha egy férfinek jóval fiatalabb a párja?

Figyelt kérdés
39 éves vagyok és lett egy 21 éves párom. A lány már testileg és lelkileg kész nő, teljesen érett. Én meg nagyon fiatalos gondolkodású vagyok. Erre rengeteg negatív megjegyzést kaptam már.
2023. szept. 18. 12:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
69%
Mert 18 év korkülönbség van köztetek. De ha megvagytok ne vedd figyelembe és kész.
2023. szept. 18. 12:07
 2/25 anonim ***** válasza:
93%
Az elején minden nő annak tűnik, csak mondom. Hiába huszonéves. Később jössz rá, amikor fenn is kéne tartani a párkapcsolatot, hogy egy gyerekkel vagy együtt......
2023. szept. 18. 12:10
 3/25 anonim ***** válasza:
96%

Megnyugtatlak, huszonegy évesen még nem "kész nő" valakihez, aki majdnem kétszer annyi idős, mint ő, és te is hiába vagy fiatalos gondolkozású, ha egyszer nem vagy fiatal.

Tizennyolc éves voltál, amikor ő megszületett; nem fura ez neked?

A kérdésedre válaszolva, azért, mert ezekben a kapcsolatokban szinte általános, hogy az idősebb fél (aki szinte mindig férfi) kihasználja a másikat. Könnyen lenyűgözi a fiatalabbat olyasmikkel, amikre egy érett nő csak a szemét forgatja, például olyan sablonokkal, hogy "ó, te annyival érettebb vagy a kortársaidnál", ami ebben a kontextusban nem igaz. Az viszont igen, hogy az idősebb fél nem elég érett ahhoz, hogy a saját korcsoportjában keressen párt (nyilván okkal).

2023. szept. 18. 12:11
 4/25 anonim ***** válasza:
21%
Irigyek
2023. szept. 18. 12:14
 5/25 anonim ***** válasza:
93%
2. Igen, mert a nők szeretnek érettebbnek látszani, ezért is imádják, amikor valaki azzal jön, hogy "érettebb vagy a korodnál". A férfi ezt nem mindig veszi észre. Később aztán persze előjönnek a gyerekes dolgai.
2023. szept. 18. 12:20
 6/25 anonim ***** válasza:
89%
Én nem vagyok megbotránkozva, egyszerűen csak kínosnak és gáznak tartom, hogy egy 40 éves férfinek bármilyen szinten is megfelel egy alig 20 éves lányka. Aki nem érett mint ahogy te is gondolod, maximum a te "fiatalos" gondolkozásodnak megfelelő.
2023. szept. 18. 12:22
 7/25 anonim ***** válasza:
20%
Pár év nyugi és hozzád öregszik nyugi, ha eléri a harmincat mar egykorúnak fogtok tünni. Lásd Amber Heardék stb.
2023. szept. 18. 12:23
 8/25 anonim ***** válasza:
93%

Mert azok a plusz évek számítanak, elég sokat.

Neked van 20 év munkatapasztalatod, anyagilag független vagy, a karrierred csúcsán, egzisztenciával. A legtöbb negyvenesnek már kistini gyerekei vannak, autója, lakáshitele.

A barátnőd kb 3 éve dolgozik, vagy még tanul, az első komolyabb kapcsolatát kezdené, most kezd csak megkomolyodni.

Én most vagyok 33, és nekem a 20-21 évesek már most gyereknek tűnnek, nem tudnám őket partnerként komolyan venni.

Ez az életérzés nekem már megvolt, 20-22 évesen, de már rég kinőttem.

Baromi fura, hogy te nem.

Mit csináltál az elmúlt 18-20 évedben? Megrekedtél ezen a ponton, vagy eleve meg se voltak ezek az életkor beli sajátosságok?

2023. szept. 18. 12:25
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
Te se tartod nőnek, mert lányként írsz róla, szal egyik mondatoddal ütöd a másikat, vagyis lelepleződsz. Mert az ember mindig elárulja magát a szavaival. Amúgy meg a ti dolgotok, nagykorú, senkinek nincs köze hozzá. Senki nem irigy, maximum a haverjai akik miatt van az egész, hogy menőzzön. Mert a férfiaknak a fiatal nő státuszszimbólum, fel lehet vele vágni, mint egy drága autóval.
2023. szept. 18. 12:28
 10/25 A kérdező kommentje:

Mit csináltál az elmúlt 18-20 évedben? Megrekedtél ezen a ponton, vagy eleve meg se voltak ezek az életkor beli sajátosságok?

Igen én most is 22 évesnek értem magam, nem vágyok családra gyerekre, buli pia stb...

2023. szept. 18. 12:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!