Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak sokan megbotránkozva ha egy férfinek jóval fiatalabb a párja?
Megnyugtatlak, huszonegy évesen még nem "kész nő" valakihez, aki majdnem kétszer annyi idős, mint ő, és te is hiába vagy fiatalos gondolkozású, ha egyszer nem vagy fiatal.
Tizennyolc éves voltál, amikor ő megszületett; nem fura ez neked?
A kérdésedre válaszolva, azért, mert ezekben a kapcsolatokban szinte általános, hogy az idősebb fél (aki szinte mindig férfi) kihasználja a másikat. Könnyen lenyűgözi a fiatalabbat olyasmikkel, amikre egy érett nő csak a szemét forgatja, például olyan sablonokkal, hogy "ó, te annyival érettebb vagy a kortársaidnál", ami ebben a kontextusban nem igaz. Az viszont igen, hogy az idősebb fél nem elég érett ahhoz, hogy a saját korcsoportjában keressen párt (nyilván okkal).
Mert azok a plusz évek számítanak, elég sokat.
Neked van 20 év munkatapasztalatod, anyagilag független vagy, a karrierred csúcsán, egzisztenciával. A legtöbb negyvenesnek már kistini gyerekei vannak, autója, lakáshitele.
A barátnőd kb 3 éve dolgozik, vagy még tanul, az első komolyabb kapcsolatát kezdené, most kezd csak megkomolyodni.
Én most vagyok 33, és nekem a 20-21 évesek már most gyereknek tűnnek, nem tudnám őket partnerként komolyan venni.
Ez az életérzés nekem már megvolt, 20-22 évesen, de már rég kinőttem.
Baromi fura, hogy te nem.
Mit csináltál az elmúlt 18-20 évedben? Megrekedtél ezen a ponton, vagy eleve meg se voltak ezek az életkor beli sajátosságok?
Mit csináltál az elmúlt 18-20 évedben? Megrekedtél ezen a ponton, vagy eleve meg se voltak ezek az életkor beli sajátosságok?
Igen én most is 22 évesnek értem magam, nem vágyok családra gyerekre, buli pia stb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!