Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak sokan megbotránko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak sokan megbotránkozva ha egy férfinek jóval fiatalabb a párja?

Figyelt kérdés
39 éves vagyok és lett egy 21 éves párom. A lány már testileg és lelkileg kész nő, teljesen érett. Én meg nagyon fiatalos gondolkodású vagyok. Erre rengeteg negatív megjegyzést kaptam már.
2023. szept. 18. 12:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%

az 1 generációnyi különbség, ideig működhet, nem árt ha anyagilag el vagy eresztve, mert egy 21 éves nő még simán tanulhat, szeretne világot látni és esténként nem arra vágyik hogy otthon üljön.

Én nem voltam ennyire bevállalós, nálunk 13 év különbség volt anno, 3 évig tartott és mi akkor ismerkedtünk meg amikor 22 éves volt. Ő hagyott el egy másik pasiért akivel egykorú volt majd kb kb 3 hónappal később a pasi hagyta ott. Felhívott, hogy szeretne beszélni, még mindig elég zabos voltam rá de találkoztunk, bocsánatot kért és elmondta mekkorát hibázott. Lehet hogy megfordult a fejében, hogy szeretné folytatni, de mondtam neki hogy a bizalom egy sérülékeny dolog, és ő ezzel visszaélt. Mai napig beszélünk, néha tanácsot kér az életével vagy munkájával kapcsolatban.

Utólag azt tudom mondani, hogy éleztem a fiatalságát és a szexéhségét, az agyamat viszont nem tudta megmozgatni, a mostani partnerem hozzá képest ég és föld.

2023. szept. 18. 13:11
 22/25 anonim ***** válasza:
95%

18-20. Nekem harmincasként harmincas a párom, és boldog vagyok vele. "Vén" vagyok én is, ő is és köszönjük megvagyunk.

Nem kellene egy 20 évvel idősebb partner, akinek kapuzárási pánikja van, és én lennék neki a friss hús. De ennyi eszem 20 évesen is volt.

Gondolom a ez a lány is rájön, hogy az kérdező inkább creepy, és ez a kapcsolat max ideig óráig éri meg, meg hát a kérdező sem egy Dorian Grey, öregszik ő is fizikisan csak gyermeteg.

Nem hinném hogy az a lány vele fog megöregedni, 5-10 év múlva a kérdező talál majd más 20 évest, aztán egy idő után egyedül marad, mert a saját korosztálya sose állt vele szóba, a fiatalabbaknak meg nem lesz pálya.

2023. szept. 18. 13:15
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 18 évesen volt egy 35 éves pasim. Őszintén? Én nem vettem komolyan, bár én is "érettebb voltam az átlagnál😅... Istenem... így visszagondolva mennyire nevetséges", megcsaltam nem egyszer, miközben ő azt gondolta, hogy idomíthat és lemondok arról, hogy esküvőm és gyerekem legyen😬 Ugyanis neki már volt egy gyereke és a házasságon is túl volt. A szex működött, de komoly kapcsolatra nem választanék ennyivel idősebb pasit. Túl nagy ahhoz ma a felhozatal, hogy veled öregedjen meg.

De amíg ott van, élvezd a társaságát, de nagy reményt nem fűznék hozzá.

2023. szept. 18. 15:15
 24/25 anonim ***** válasza:
36%

18as, A nők hidd el, kibeszélik a kapcsolataikat egymással, és hát nem egy ilyen ezüstróka vadász van a barátnőim között. Annyira nem

Lassan 15 év perspektívájából azt kell mondjam, hogy ezeknek a férfiaknak egy része totál gyökér, egy sajnos nem elenyésző része abúzív akarnok, vagy pedó hajlamú, és ha lehetne, lenne sokkal fiatalabbal is.

Aki a saját korosztályban is jó partinak számít, és tényleg vállalható hosszú távon, az elenyésző.

De ezeket a férfiak azért msmár hullanak, a 30as barátnőm párját egy éve szívroham vitte el.

2023. szept. 18. 16:35
 25/25 A kérdező kommentje:

".....mert a saját korosztálya sose állt vele szóba, a fiatalabbaknak meg nem lesz pálya."

Miért olyan hihetetlen hogy esetleg rajtam kívül is van olyan nő aki velem egyidős és hasonlóan fiatalos?

2023. szept. 18. 16:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!